EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb Eger

Hevesben is tarolt a Fidesz!

Az országos tendenciának megfelelően Heves megye mindhárom választókerületében Fidesz–KDNP-győzelem született.

Egerben Nyitrai Zsolt 47,2 százalékos eredményével utasította maga mögé a Jobbik képviselőjét, Mirkóczki Ádámot, aki a szavazatok 38,5 százalékát hozta el. Gyöngyös és térségében a pártelnökként is megbukott Vona Gábort utasította maga mögé Horváth László – előbbire a választópolgárok 41,2 százaléka, míg utóbbira a 46,8 százaléka voksolt. Megyénkben a legsimább fideszes győzelem a hatvani választókerületben született, ahol Szabó Zsolt 51,4 százalékkal nyert, míg a második helyezett jobbikos Sneider Tamásra csak 34,6 százalék szavazott.

Nyitrai Zsolt is simán nyert Egerben

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.

  • Slytract – Erős visszatérés

    Slytract – Erős visszatérés

    A 2005-ben alakult miskolci metál formáció hosszabb szünet után jelentkezett új videoklipjével. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy pár nap leforgása alatt komoly felkéréseket kapott a banda, például a Cannibal Corpse előtt is felléphetnek a nyár folyamán Budapesten.