EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Hidvéghi: Mindenki Soros zsebében van, csak a Fidesz áll vele szemben

Mára mindenki Soros zsebében van, csak a Fidesz áll vele szemben – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön a közmédiának.

Úgy fogalmazott: a baloldalról eddig is tudták, hogy Soros megrendelésére végrehajtaná a kvótákat, elfogadná a betelepítéseket, “egy migránspárti politikát folytatnak”.


Mára azonban a Jobbikról is kiderült – folytatta -, hogy a hatalomért és a pénzért mindenre képes, még arra is, hogy beálljon a bevándorláspárti erők mögé. Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő migrációpárti nyilatkozata egy nyílt bizonyíték erre, egy üzenet a migrációt támogató erőknek, hogy a Jobbikra is lehet számítani a “Soros-terv” végrehajtásában – mondta Hidvéghi Balázs.

A politikus szavai szerint mostanra gyakorlatilag nincs különbség a baloldal és a Jobbik álláspontja és politikája között ebben a kérdésben, mindkét oldal bevándorlóországgá tenné Magyarországot, “mi pedig ez ellen harcolunk”.


Ezért a Fidesz a vasárnapi parlamenti választáson mindenkitől mindkét szavazatát kéri, mert látható, hogy “az ellenzék teljes egészében Soros zsebében van, és csak a Fideszre lehet számítani az ország védelmében” – közölte a kommunikációs igazgató.

A Fidesz szeretné megőrizni Magyarországot magyar országnak, ahogyan a közösen elért eredményeket is – tette hozzá.

Szerinte ha az ellenzék lehetőséget kapna, csak egy gyenge, külföldről könnyen befolyásolható kormányt tudna alakítani. Mivel azonban egyre nő a nyomás Brüsszel részéről, nem lehet tévedni, nem szabad egy gyenge és befolyásolható kormányt választani, hanem egy erős, nemzeti kormányra van szükség – hangsúlyozta.

Hidvéghi Balázs azt is mondta, az összes ellenzéki szereplő bírálta a határkerítést, amit most lehet, hogy kétségbeesetten próbálnak tagadni, de korábbi nyilatkozataik arról árulkodnak, hogy nem tennének meg mindent az ország megvédéséért, a kerítést elbontanák, és engednének a betelepítéseknek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.