EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Horrorbaleset a választáson! Leszakadt az elnökhelyettes ujja

Furcsa baleset történt a XXI. kerület 9-es szavazókörében. A Szavazatszámláló Bizottság elnökhelyettesének jobb kezének mutatóujja az ülőke és a szék lába közé szorult. Ennek következtében az ujjából egy darab leszakadt. Mentőt hívtak, a sérültet a mentő elszállította – írja az Origo.

Ennek következtében az elnökhelyettes ujjából egy darab leszakadt. Mentőt hívtak, a sérültet a mentő elszállította. Az eset miatt póttagot vontak be, a bizottság 5 fővel működőképes


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.