EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Vona moslékban fetrengő disznónak nevezte a magyarokat

Botrányos írást közölt Vona Gábor a magyar választókról 2013-ban, amelyben a szavazópolgárok egyes rétegeinek értelmi szintjét az egysejtű papucsállatkáéhoz hasonlította, de „moslékzabáló disznókkal” is példálózott. Hiába kezdtek utána vad „cukiságkampányba”, a Jobbik elnöke és elnökségi tagjai az elmúlt években is sorra bizonyították: most is „stupidnak” nézik választóikat.

A kormányváltásról álmodozó Jobbik demokratikus álcája megint lehullt. Ezúttal a Pesti Srácok bukkant egy újabb gyöngyszemre, amely bizonyítja: a Jobbik nem tenni akar azokért, akiktől kicsikarja voksukat, hanem mélységesen lenézi az átlagos szavazópolgárt. A portál felidézi Vona Gábor Jobbik-elnök 2013-ban, a Magyar Hüperion folyóiratban közölt vaskos írását, amelyben a szélsőjobboldali politikus tipizálja a magyar polgárokat politikai ismereteik alapján.


Vona Gábor a választókról: “a liberális demokrácia nagy állatudvarában a stupid a disznó, amely moslékban hentereg és mindent megzabál
MTI Fotó: Mónus Márton

„Az első típus a stupid, vagyis az a szellemileg korlátolt ember, aki a történelem nagy kérdésének felvetéséig el sem jut… Sokat fogyaszt, keveset engedetlenkedik, de legkevésbé gondolkodik… e kategória lélekszáma egyáltalán nem alacsony, sőt, a növekedése feltartóztathatatlannak tűnik” – írta Vona Gábor a választópolgárok széles rétegéről, de ennél messzebbre is ment: „…a papucsállatkával összemérve csupán mennyiségi különbségek felmutatására képes…” – írta a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, aki írásában azt is megerősíti, hogy nem egy elenyésző kisebbséget néz le ennyire, hanem magyar polgárok nagy tömegeit, amikor kifejti: csak azért ejt szót róluk, mert „lényegi a szerepük” a modern kori politika alakításában. Sőt: azt is meghatározza, hol lenne szerinte helyük az „ilyeneknek”:

„A liberális demokrácia nagy állatudvarában a stupid a disznó, amely moslékban hentereg és mindent megzabál.”


Ez megmagyarázza, miért is próbálta a Jobbik az elmúlt hónapokban olyan lehetetlen jelszavakkal etetni a választókat, mint a számtalan közgazdasági szakember szerint megvalósíthatatlan „bérunió” vagy a faék-egyszerűségű választási jelmondatuk: „Mi győzünk, ti nyertek”.

Szexuális ragadozót véd

A Jobbik többször megmutatta a közelmúltban is, mit nyerhet velük a magyar választópolgár. Pártelnök miniszterelnök-jelöltjük, Vona Gábor leghűbb emberei akár erőszakosan, megalázóan szexista módon bánhatnak női alkalmazottaikkal, hiszen Vona elnézte ózdi katonájának, Janiczak Dávid alelnöknek, hogy az anális szexszel fenyegesse meg kolléganőjét: „Szárazon k.rlak se..be az összes fa…al!”

Janiczak Dávid Vona “díszpolgármestere” Fotó: Facebook

Oroszországnak kémkedett KGBéla

Az Oroszországnak való kémkedéssel megvádolt Kovács Béla, vagyis „KGBéla” is addig maradhatott a Jobbik tagja, amíg tavaly decemberben magától fel nem állt, de eddig sem jutott el az a Kulcsár Gergely, aki sorozatos holokausztgyalázása végén beleköpött a Duna-parton emlékműként álló cipők egyikébe, majd azért kezdett bíróságra járni, mert megírták róla: négygyermekes családapaként egy fiatalkorúval tartott fenn kapcsolatot. Mindmáig a Jobbik vezetőségének tagja.

Terrorgyanús barátok és iszlámimádat

A bevallottan iszlámbarát Vona Gábor (aki törökül tett hitet Allah mellett, és az iszlámot az emberiség fénysugarának nevezte) előbb lapított, majd bevallott egyet azok közül a találkozók közül, amelyeken Musa Serdar Çelebivel, a II. János Pál pápa ellen elkövetett merénylet szervezésével megvádolt, a Szürke Farkasok nevű szélsőséges terrorszervezettel szoros kapcsolatot ápoló török politikussal látható. És arra is fény derült, hogy jobbikosok vitték be a Parlamentbe azt a Mario Rönsch nevű szélsőséges német aktivistát, akit néhány hete a TEK kommandósai vettek őrizetbe, mert a német hatóságok szerint fegyverrel kereskedett, amelyekből a hatóságok a férfi magyarországi tartózkodási helyén is találtak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.