2019. október 24., csütörtök
Salamon

Sport

Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

Zlatan Ibrahimovic Jimmy Kimmel műsorában sem hazudtolta meg önmagát. A nemrégiben Amerikába szerződött futballista a közönség mellett az ABC sokat látott showmanjét is megnevette nem éppen szerény válaszaival.

Bemelegítésként elárulta, hogy régóta meg akarta ajándékozni Los Angelest: önmagát adta a városnak. Szerényen megemlítette, hogy átlagos svéd srác, aki feltette Svédországot a térképre, majd hozzátette, ott lesz az oroszországi vb-n. Azt nem részletezte, milyen minőségben.


– Csak azt mondom, amit a Twitteren már megüzentem ötmillió követőmnek: megyek Oroszországba, annál is inkább, mert nélkülem nem világbajnokság a világbajnokság. Enné többet azonban nem mondok, mert rögvest elindulnak az alaptalan találgatások – nyilatkozta az ABC csatorna népszerű esti show-jában Ibra, aki néhány hete intett búcsút a Manchester Unitednek az LA Galaxy kedvéért.

Az a kijelentése, hogy még mindig focizni akar, sokat sejtet világbajnoki szereplésével kapcsolatban. A 36 éves Ibra a svéd válogatott rekordere, 116-szor játszott a csapatban, bár a vb-szereplés kiharcolásában nem volt szerepe, hiszen a 2016-os Eb után lemondta a válogatottságot.

– Nap mint nap felhívnak otthonról, érdeklődnek a hogylétem és a formám felől. Ha jól érzem magam, és ha akarok, akkor ott leszek a vb-n.

 (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)

 EPA/PAUL BUCK

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  A moszkvai Európa-liga-meccsen nem lesz elég az Újpest elleni soványka produkció. A Ferencváros egykori játékosa, ifjabb Szergej Kuznyecov szerint a CSZKA fiatalokból áll, de ha a Fradi nem ijed meg, lehet keresnivalója ellene.

 • Ott kell lennünk az Eb-n!

  Ott kell lennünk az Eb-n!

  Amikor kiderült, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság négy mérkőzését is az új Puskás Ferenc Stadionban rendezik, a Magyar Labdarúgó-szövetségben kiadták az utasítást: ott kell lenni a kontinensviadalon.

 • Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal tizennégy évnyi együttjárás és -élés után összeházasodott kedvesével Francisca Perellóval.