EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Sport

Idomárnak nézte a baseballost a sas

Az észak-amerikai baseball-liga (MLB) alapszakasza még csak most kezdődött el, de úgy tűnik, már meg is van az év jelenete. A Minnesota Twins első hazai mérkőzését játszotta az idényben, és az ünnepélyes megnyitó része volt egy fehér fejű rétisas is. Az lett volna a feladata, hogy a himnusz alatt körberepülje a stadiont, majd leszálljon a pálya közepén.

A madár azonban felülírta a terveket: egyszer csak leszállt a pályán, majd megpróbált felrepülni a Seattle Mariners dobója, James Paxton vállára. A játékos meglehetősen nyugodtan tűrte a sas jelenlétét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossi a meccsről: ez pályafutásom legnagyobb győzelme!

  Rossi a meccsről: ez pályafutásom legnagyobb győzelme!

  Marco Rossi szövetségi kapitány pályafutása legnagyobb győzelmének nevezte, hogy a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 2-1-re nyert a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

 • Dzsudzsák a meccsről: Ilyen jubileumról álmodtam!

  Dzsudzsák a meccsről: Ilyen jubileumról álmodtam!

  Az immár százszoros válogatott Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgócsapat kapitánya a világbajnoki ezüstérmes horvát együttes felett aratott 2-1-es vasárnapi győzelem után azt mondta: éppen ilyen jubileumi mérkőzésről álmodott.

 • Európa része a Maccabi története

  Európa része a Maccabi története

  Maccabi története az európai történet része – jelentette ki Stella Syrkin, a Maccabi Világszövetség európai tagszervezetének ügyvezető igazgatója.