EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Így él a pedofil migráns a két feleségével, gyerekeivel Németországban

Találkozott az M1 riportere Németországban egy olyan szír férfivel, aki két feleségével és hat gyerekével él együtt. Három évvel ezelőtt, a nagy bevándorlóhullám idején jutott el Németországba. Írni és olvasni még nem tud, egyelőre nem dolgozik, hanem segélyekből él. Azt azonban nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt kap. Az Ahmad nevű férfit többen is feljelentették már, ugyanis második felesége mindössze 13 éves volt, amikor összeházasodtak.

A schleswig-holsteini Pinneberg környékén él egy szír család, egy férfi, két feleség, hat gyerek. Ahmad, az apa 2015-ben az első feleségével érkezett Németországba, a második asszony később követte őket. A német törvények ugyan nem engedik meg a többnejűséget, a férfi mégis a saját tradíciói szerint él. A házat, ahol laknak, a településtől kapták, megélhetésüket pedig a német állam finanszírozza – írja a Híradó.hu.

Ahmad és családja egy kétszintes házban él. A környékbeliek nem is sejtik, hogy a szomszédságukban lakó szír férfinak két felesége van. Az első feleség épp Ahmad hetedik gyermekével várandós. Ahmad nem akart interjút adni az M1-nek, de azt mondta, szívesen beszélget a velük. Éppen ezért az arcát nem mutatták a Híradóban.


Mint mondta, nemrég nyilatkozott egy német tévécsatornának, összeállítást készítettek a családról, ami miatt kellemetlenségei adódtak a Jobcenterben, ahonnan a pénzt kapják. Ahmad azt mondta, nem szeretné ha Szíriában látnák, hogyan élnek, bár tisztában van azzal, hogy az interneten keresztül gyorsan terjednek az információk.

Ahmad ellen többen is feljelentést tettek; többek között kiskorú megrontásával vádolják, második felesége ugyanis 13 éves volt, amikor összeházasodtak. Feljelentették még szociális csalásért, mivel a második felesége egyedülálló anyaként veszi fel a segélyt, vagyis jóval többet kap, mint egy házastárs.


„A német hivatalok azt mondják: ha már az egyik feleség itt van, akkor a másodikat is beengedhetjük Németországba. Valószínűleg többnejűségről van szó, ami nálunk tilos. Képzeljük csak el, a második feleség 13 éves volt, amikor teherbe ejtették; csak azt mondhatom: ha ilyen embereket jöhetnek Németországba, arra is gondolnunk kellene: ha egy német állampolgár ugyanezt tenné, bíróság elé állítanák, és börtönbüntetést kapna” – fogalmazott a helyi Michael Poschart.

A férfi korábban mindig is Németországban szeretett volna élni, de már nem érzi ott jól magát. Munkahelye nincs. Segélyből élnek, amit a Jobcenter, vagyis a munkaügyi központ folyósít számukra.

A Jobcenter nem jó, de jól fizet – mondta –, bár nem tudja, mennyit. Csak elmegy a bankba, és leveszi a pénzt a számláról. Ahmad írni-olvasni sem tud. A segélyt a migránsok beilleszkedését segítő, úgynevezett gondozók közbenjárásával igényelte.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.