EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Ilyen százmilliós villákban lakik a Jobbik vezérkara

Sorozatot készített a Ripost, amiben bemutatják a Jobbik politikusainak luxusotthonait.

Nincs ve­zető job­bi­kos po­li­ti­kus, aki ke­ve­sebb mint 100 mil­lió fo­rint ér­tékű in­gat­lan­ban lakna. Jut pénz bőven Vona köz­vet­len ve­zér­ka­rá­nak a Si­micska-féle mil­li­ár­dok­ból – írja a Ripost.


A lap szerint az a közös ezekben a minimum 100 milliót érő ingatlanokban, hogy gondosan kifelejtették, eltüntették őket a parlamenti vagyonnyilatkozatból, strómanok, távolabbi rokonok, netán idős szülők nevére íratták a méregdrága házakat.Ettől persze még ezekben a villákban élnek a Jobbik-vezérkar emberei, ez az állandó lakóhelyük.

A mostanában már muszlim migránsokat beengedni akaró, korábban még zsidókat listázni akaró Gyöngyösi Márton például Budán, a XI. kerület gyönyörű villanegyedében “húzza meg magát” egy hatalmas luxusingatlanban. A palotácska  kevésbé sikeres párttársai szemét is nagyon szúrja, ők vezettek nyomra – olvasható a Ripost cikében.


 

Fotó: Ripost

Papíron Gyöngyösi csak egy nagykovácsi, 85 négyzetméteres villa tulajdonosa.

Z. Kárpát, azaz Zsiga Kárpát Dániel nem aprózza el, a budai hegyvidék legdrágább utcájában, a Svábhegy kellős közepén birtokol egy akkora házat, hogy abban 100 millióért legfeljebb egy fürdőszobát kapni… Egy felkért ingatlanszakértő alsó hangon úgy 800 millióra taksálta, de hozzátette, hogy ha a ház mögötti kert is ennyire gyönyörű, akkor már 1 milliárd fölött vagyunk – írja a lap.

Z. Kárpát vagyonnyilatkozatában ezzel szemben semmi nem áll.

A portál holnap újabb százmilliós Jobbik-villák bemutatását ígéri.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek