EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Ismét az észak-amerikai kasszasikerlista élére került a Hang nélkül című thriller

John Krasinski Hang nélkül című thrillere 22 millió dolláros (5,5 milliárd forint) jegybevétellel ismét az észak-amerikai kasszasikerlista élére került, megelőzve a múlt heti listavezetőt, a Rampage – Tombolás című sci-fi akciófilmet.

A Paramount Pictures filmjére három hete, bemutató hétvégéjén oly sokan váltottak jegyet – 50,3 millió dollár értékben -, hogy elnyerte az év második legerősebben nyitó filmje címet. A 17 millió dollárból készült film három hét alatt 132,4 millió dollárt keresett az észak-amerikai piacon.


A múlt héten, premierhétvégéjén a Rampage – Tombolás 34,5 millió dollárt (8,7 milliárd forintot) keresett az amerikai és kanadai mozikban, megelőzve a Hang nélkült. Dwayne Johnson új filmje ezen a hét végén Észak-Amerikában visszaesett a második helyre 21 millió dolláros bevétellel. Kínában viszont továbbszárnyalt, és az elmúlt tíz napban 105 millió dolláros jegyeladással vezeti a kínai kasszasikerlistát a Maojan kínai filmes adatbank szerint. Világszerte 283 millió dollárt forgalmazott.

A hét új filmbemutatója, a Túl szexi lány Amy Schumer főszereplésével csak a harmadik helyet szerezte meg az észak-amerikai kasszasikerlistán, 16,2 millió dollárral.

Kapcsolódó Cikkek