EUR: 321,82 Ft
CHF: 280,63 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Nagykanizsa

Jéghideg csobbanás

A márciusi télben megnyitották a Zalakarosi Fürdő kültéri, hideg vizes medencéjét. Az alkalmi lehetőséggel sokan éltek, igaz, a többség csak a lélek- és testmelegítőnek szánt pálinkakóstoló után. Ettől függetlenül többeknek az arcára fagyott a mosoly.

Zalakaros turizmusa egyébként tavaly komoly növekedést könyvelt el, emelkedett a vendégek és az ott töltött éjszakák száma is. A kisvárosban azt remélik, a trend idén folytatódik, s bizakodásra ad okot az is, hogy rengeteg hosszú hétvége csábítja az embereket egy kis kikapcsolódásra.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.