2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

Jéghideg csobbanás

A márciusi télben megnyitották a Zalakarosi Fürdő kültéri, hideg vizes medencéjét. Az alkalmi lehetőséggel sokan éltek, igaz, a többség csak a lélek- és testmelegítőnek szánt pálinkakóstoló után. Ettől függetlenül többeknek az arcára fagyott a mosoly.

Zalakaros turizmusa egyébként tavaly komoly növekedést könyvelt el, emelkedett a vendégek és az ott töltött éjszakák száma is. A kisvárosban azt remélik, a trend idén folytatódik, s bizakodásra ad okot az is, hogy rengeteg hosszú hétvége csábítja az embereket egy kis kikapcsolódásra.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.