EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Juhász nem áll le! Ezzel a gagyi videóval tarhál a nőverő politikus

Úgy tűnik semmi nem gátolja meg a nőverő Juhász Pétert, hogy pénzért kuncsorogjon.

A 2018-as választáson siralmasan szerepelő párt elnöke egy videót osztott meg közösség oldalán, amiben pénzt tarhál, hogy visszafizethessék a 200 milliós állami támogatást.


Az élettársát súlyosan bántalmazó politikust elnézvén, lehet nem ártana, ha inkább valami nyugtató kezelésre próbálna meg pénzt gyűjteni, hiszen láthatóan ráférne egy kis relax…

Kapcsolódó Cikkek

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.