EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Karácsonyék júliusban már az érkező migránsokat üdvözölnék

Karácsonyék júliusban már az első betelepítésre érkező migránsokat üdvözölnék – közölte a Fidesz az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének szombati nyilatkozatára reagálva az MTI-vel.

Karácsony Gergely az árnyékkormányának tagjaival folytatott megbeszélést követő sajtótájékoztatón száznapos programjának legsürgetőbb feladatait ismertette. Úgy fogalmazott, ez a néhány lépés visszaviszi Magyarországot Európába és segít felépíteni egy igazságosabb, demokratikusabb, mindenkinek élhető és minden állampolgárt egyenrangú polgárként tisztelő új köztársaságot.


A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely és Soros embereiből álló árnyékkormánya az első 100 nap végére már ott tartana, hogy a Soros-birodalom minden kívánságát teljesítené. Lebontanák a kerítést, rábólintanának a kötelező kvótára, és júliusban már az első betelepítésre érkező migránsokat üdvözölnék.

Brüsszel ugyanis már a nyáron át akarja erőltetni a kötelező kvótát, ami alapján Magyarországra azonnal évi tízezer migráns jutna – tette hozzá a kormánypárt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.