EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra Sopron

Kékbe öltözött Sopron

Az autizmus világnapja alkalmából kiállítással és sétával is felhívták a figyelmet az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra Sopronban. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban az Autitok Egyesület szervezésében nyílt kiállítás. Kállai Anikó elnök a különleges munkák alkotóit méltatta.

A megnyitó után lufikkal és transzparensekkel a Fő térre sétáltak a résztvevők, ahol a levegőbe engedték a héliummal és üzenettel töltött luftballonokat, ami gyönyörű képet festett a történelmi belvárosban.

Fotó: Griechisch Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

  Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

 • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

 • Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét.