EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,47 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Extra

Kilakoltathatják Pécsi Ildikó menyét és unokáját

Költöznie kell Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó házából. A Lokál értesülése szerint a színésznő ügyvédje, Magyar György elküldte a felszólító levelet, és nem kizárt, hogy ezt végrehajtás követi. A történet pikantériája, hogy a Kossuth-díjas színésznő szerint az egész pereskedés elkerülhető lett volna.

Fotó: Mészáros Diána

Új otthon után kell néznie Pártos Csillának és fiának, Csabának. A volt televíziós műsorvezető ugyanis hamarosan levelet kap dr. Magyar Györgytől, aki érvényesíteni fogja a jogerős bírósági döntést, mely szerint a jogosulatlanul ott lakóknak távozniuk kell a 100 milliót érő budai házból. Eddig erre csak azért nem került sor, mert Pécsi Ildikó a téli hónapokban nem akarta utcára küldeni volt menyét. A türelmi időnek azonban a színésznő részéről vége.


Újabb tárgyalás volt Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügyében, akiket a bírósági épület előtt kaptunk lencsevégre.

 

Pártos Csilla és kisfia

– Pécsi Ildikó jóindulatán múlt, hogy eddig nem indítottunk végrehajtást, aminek keretében akár a hatóság segítségével is érvényre juttathatjuk a jogerős bírósági döntést. Most azonban elfogyott a türelem, a művésznő exmenyének ki kell költöznie az ingatlanból – nyilatkozta dr. Magyar György, és hozzátette: az érintettek között több per is folyamatban van, amelyek kivétel nélkül anyagi természetűek.

A Kossuth-díjas színésznő az üggyel kapcsolatban egy megdöbbentő mondatot mondott a Lokálnak. – Ennek a pereskedésnek elejét lehetett volna venni, ha emberként tiszta szívvel közeledett volna hozzám az unokám édesanyja, de sajnos nem így történt – kommentálta a helyzetet szűkszavúan a színésznő.


Az üggyel kapcsolatban megkerestük Pártos Csilla ügyvédjét is, aki közölte, ügyfelének nem áll szándékában kiköltözni az otthonából.

Mint ismeretes, Sz. Csaba és felesége évek óta pereskedik egymással, mivel nem tudnak megállapodni a vagyonmegosztásról. Csaba állítása szerint szüleitől kapta a házat, amelyben a válásuk után felesége és fia birtokon belül maradt. A házat, amely a nevén volt, édesanyjának ajándékozta. Ezt kifogásolja az exfeleség, aki nem akar egy bőrönddel új életet kezdeni.

Pécsi Ildikó

Újra nagymama lesz

Pécsi Ildikó fiára sok évvel a válás után újra rátalált a szerelem, és hamarosan a közös baba is megérkezik. A színésznő alig várja, hogy megérkezzen az unokája. – Falusi lányként nőttem fel, nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást – mondta korábban a Blikknek Ildikó.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challenge, a kihívás, mellyel bekukkanthatunk mások életébe. A játék lényege, hogy a résztvevők, minden munkájukhoz szükséges eszközt kipakolnak maguk köré, a felülnézetből készült fotót pedig feltöltik az internetre.

  • 100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezer forint. Ennyit spórolhatunk egy év alatt, ha bolti palackozott helyett csapvizet iszunk. A fővárosiak ráadásul szerencsés helyzetben vannak, hisz a budapesti ivóvíz kiváló minőségű, fogyasztásával pedig nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is kímélhetjük.