EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Kiskorúnak adta ki magát a rendőrt nyakon szúró migráns

Egy  illegális migráns felvonuláson egy kiskorúnak hazudott bevándorló nyakon szúrt egy rendőrt Stockholmban, még 2017-ben. A most pénteken hozott ítéletben a az afgán migráns megerősítette hogy 17 éves volt , miközben az ügyészségi orvosi vizsgálat szerint már elmúlt 18.
Az afgán migráns egy menedékjogi tüntetés során szúrta nyakon a svéd tisztet. A bevándorlót az eset után azonnal le is tartóztatták, akinél semmiféle enyhítő körülményt nem vettek figyelemben. Ugyanis a férfi se nem mentálisan beteg, se nem kiskorú bármennyire is próbálta magát annak vallani, az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a történesekkor a férfi már 18 éves volt, vagyis felnőttként kell felelnie tettéért – írja a lesobservateurs.ch.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.