2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Kórházba szállították Polyák Lillát

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba Polyák Lillát és kedvesét, Gömöri András Mátét. A szerelmesek épp egy romantikus estét töltöttek otthon kettesben, amikor egy csipogó hangra lettek figyelmesek.
– Nem tudtuk, mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az. Kissé szédültem és hányingerem is volt – mesélte a Borsnak Lilla, aki párja talpraesettségének köszönheti az életét. – A szakközépiskolában részt vettünk tűzoltóversenyeken, innen tudtam, hogy mi a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot, és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket – tette hozzá az Operett sztárja, aki végül párjával együtt szerencsésen megúszta a bajt.

Gömöri András és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.