EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Kórházba szállították Polyák Lillát

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba Polyák Lillát és kedvesét, Gömöri András Mátét. A szerelmesek épp egy romantikus estét töltöttek otthon kettesben, amikor egy csipogó hangra lettek figyelmesek.
– Nem tudtuk, mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az. Kissé szédültem és hányingerem is volt – mesélte a Borsnak Lilla, aki párja talpraesettségének köszönheti az életét. – A szakközépiskolában részt vettünk tűzoltóversenyeken, innen tudtam, hogy mi a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot, és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket – tette hozzá az Operett sztárja, aki végül párjával együtt szerencsésen megúszta a bajt.

Gömöri András és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.