EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb Dunaújváros

Körvonalazódik a DUDIK programja

Több fellépőt is bejelentettek a közelmúltban a tizedik DUDIK Fesztiválon. Az Alsó Duna-parton szervezett négynapos esemény szervezői bevallottan arra törekszenek, hogy emlékezetessé tegyék a jubileumot a látogatók számára.

Kővári Dániel, a DUDIK Fesztivál főszervezője már a télen arról beszélt egy sajtótájékoztatón, hogy az idén tizedik születésnapját ünneplő rendezvényen minden eddigit felülmúló programot szeretnének összehozni. Az utóbbi napokban bejelentett fellépők névsora alapján az illetékesek valóban kitettek magukért: idén az eddigiektől eltérően nem csütörtöktől vasárnapig, hanem szerdától szombatig zajló dunaújvárosi minifesztiválon több visszatérő és „újonc” zenekar is tiszteletét teszi.


Az esemény nyitónapján lép színpadra a Punnany Massif

A szerdai napot egyebek mellett a Belga igyekszik majd emlékezetessé tenni, de néhány év kihagyás után ismét az esemény nyitónapján lép színpadra a Punnany Massif. Csütörtökön egyebek mellett két tribute zenekar is koncertezik majd Dunaújvárosban: a Hollywood Rose a Guns N’ Roses, az ABCD pedig az AC/DC dalainak szellemét idézi meg, de szintén június 14-én ad koncertet a hazai pop-rock egyik állócsillaga, a Kowalsky meg a Vega. A pénteki nap pedig egy igazi csemege lesz a fesztiválozók számára: a Tankcsapda mellett ismét Dunaújvárosban koncertezik a Vad Fruttik. A DUDIK Fesztivált június 13–16. között rendezik meg.

Június 14-én ad koncertet a hazai pop-rock egyik állócsillaga, a Kowalsky meg a Vega
Fotó: kowa.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.

  • Slytract – Erős visszatérés

    Slytract – Erős visszatérés

    A 2005-ben alakult miskolci metál formáció hosszabb szünet után jelentkezett új videoklipjével. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy pár nap leforgása alatt komoly felkéréseket kapott a banda, például a Cannibal Corpse előtt is felléphetnek a nyár folyamán Budapesten.