2019. november 21., csütörtök
Olivér

Extra

Liptai Claudia: Panka néha jobban félti Marcit, mint én

Liptai Claudia a tavalyi évad kihagyása után idén újra A Nagy Duett műsorvezetője lesz. A TV2 sztárjának jut ideje a gyerekeire is, a Lokálnak elárulta, hogy a 12 éves Panka néha sokkal jobban félti Marcit, mint ő maga. 

Liptai Claudia
Fotó: Mészáros Diána

– Annak idején bábáskodtam A Nagy Duett születésénél, együtt találtuk ki az egészet – kezdte a Lokálnak Liptai Claudia – Ettől is nagyon szívmelengető, hogy már a hatodik évadnál tart a műsor, és kizárólag azért, mert a nézők szeretik. Tavaly a kisfiam születése miatt nem tudtam részt venni benne, úgyhogy nagyon örülök, hogy idén én leszek a műsorvezető. Ettől a show-tól nekem is jókedvem van. Persze rengeteget dolgozunk az adások előtt, fel kell készülni, de amikor elkezdődik, az a két-három óra nekem is szórakozás – mesélte Claudia, aki alig várja, hogy április 15-én elinduljon a műsor a TV2-n. A munka mellett szerencsére a gyerekeire is jut idő.


– Ez a műsor heti egy napot vesz igénybe, persze emellett vannak egyéb munkáim is. Azt gondolom, a gyerekeink annak megfelelően nőnek fel és azt szokják meg, amilyenek mi magunk vagyunk. Rengeteg időt töltök velük, mert ebben hiszek – mesélte a műsorvezető, aki Pataki Ádámtól született kisfia érkezése után másképp áll az anyasághoz, mint korábban a most már 12 éves Pankánál.

– Sok mindent másképp csinálok Marcinál, mint amikor Panka kicsi volt. Egyrészt ő kisfiú, másrészt érettebb lettem. Jobban rálátok a saját hiányosságaimra, és ezekben fejlődöm. Úgy élek, hogy nem görcsölök rá semmire, úgymond az előző nap hibáit próbálom a következőben helyrehozni, igyekszem jobban csinálni – vallotta be Claudia, aki nagyon örül annak, hogy gyermekei ilyen jó testvérek.


– Panka imádja Marcit. Gondoskodó nővére, kicsit anyáskodik is felette. Előfordul, hogy sokkal jobban félti az öccsét, mint én, és olyankor rám szól: „Ne csináld ezt! Ne add neki oda azt, mert lenyeli!” – nevetett Liptai. A 12 éves Panka nemcsak a kistestvérére figyel oda nagyon, hanem a sportolói karrierjére is, amiben igen eredményes.

– A lányom sportgimnasztikázik, és már külföldön és itthon is aranyérmes lett. A sportolást azért tartom fontosnak, mert magával hozza a kitartást és a fegyelmet.  Emellett karbantartja a testét, és olyan barátokat szerez az ember, akik állandóan ott lesznek az életében. Nagyon örülök, hogy ennyire élvezi és ilyen sikeres. Elképesztően büszke vagyok rá – tette hozzá az édesanya.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek