EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Luxuspalotákban élnek a Jobbikos politikusok

Nincs ve­zető job­bi­kos po­li­ti­kus, aki ke­ve­sebb mint 100 mil­lió fo­rint ér­tékű in­gat­lan­ban lakna. Jut pénz bőven Vona köz­vet­len ve­zér­ka­rá­nak a Si­micska-féle mil­li­ár­dok­ból.

Közös ezekben az ingatlanokban, hogy gondosan kifelejtették, eltüntették őket a parlamenti vagyonnyilatkozatból, strómanok, távolabbi rokonok, netán idős szülők nevére íratták a méregdrága házakat. Ettől persze még ezekben a villákban élnek a Jobbik-vezérkar emberei, ez az állandó lakóhelyük.


Gyöngyösi Márton ebben a palotában éldegél
Forrás:Ripost

Gyöngyösi Márton például Budán, a XI. kerület gyönyörű villanegyedében éldegél egy hatalmas luxusingatlanban. A palotácska  kevésbé sikeres párttársai szemét is nagyon szúrja, ők vezették nyomra a Ripost újságíróit. Papíron Gyöngyösi csak egy 85 négyzetméteres nagykovácsi vityilló boldogtalan tulajdonosa.

Z. Kárpát Dániel háza megérhet vagy 800 milliót. Az ő vagyonbevallása tényleg olyan, mint a templom egeréé, nincs benne egyetlenegy árva ingatlan sem. Z. Kárpát, azaz Zsiga Kárpát Dániel a budai hegyvidék legdrágább utcájában, a Svábhegy kellős közepén birtokol egy akkora házat, hogy abban 100 millióért legfeljebb egy fürdőszobát kapni. Egy felkért ingatlanszakértő alsó hangon úgy 800 millióra taksálta, de hozzátette, hogy ha a ház mögötti kert is ennyire gyönyörű, akkor már egymilliárd fölött vagyunk.


Z. Kárpát Dániel ebben a villában él
Forrás: Ripost

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.