EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Luxusvillákban élnek a Jobbik politikusai

Megdöbbentő és rendkívül különös dologra bukkant a Ripost. A lap kiderítette, hogy a Jobbik prominens politikusai fényűző luxusvillákban élnek, amelyek legalább 100 millió forintba kerülnek. Persze ezek nincsenek a nevükön, nehogy kilógjon a lóláb, ám nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy sokan a „csicskapárt” tulajdonosát, Simicska Lajost sejtsék a háttérben.

Gyöngyösi Márton


Fotó: Wikipédia

A Jobbik frakcióvezető-helyettese, aki a budapesti 3. választókerületben (vk.) indult és az országos listán is az előkelő tizenegyedik helyen tanyázott, ebben a gyönyörű luxusingatlanban él a XI. kerület villanegyedében. Papíron a politikus csak egy 85 négyzetméteres nagykovácsi vityilló tulajdonosa.

Gyöngyösi Márton ebben a palotában éldegél
Forrás: Ripost

 

Z. Kárpát Dániel


MTI Fotó: Soós Lajos

A párt alelnökének – aki a budapesti 10. vk.-ban indult és az országos listán is az előkelő hatodik helyen tanyázott – háza megérhet vagy 800 millió forintot. Ez a palota a budai hegyvidék legdrágább utcájában, a Svábhegy kellős közepén van. Egy a Ripostnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint ha a ház mögötti kert is ennyire gyönyörű, az ingatlan értéke elérheti az egymilliárd forintot is. Vagyonbevallásában egyetlen ingatlan sem szerepel.

Z. Kárpát Dániel ebben a villában él
Forrás: Ripost

 

Vona Gábor

A pártelnök és miniszterelnök-jelölt – aki a Heves megyei 2. vk.-ban indult – ebben a Sasadi úti tetőteres luxuslakásban él, amit információink szerint egy gazdag amerikai nő biztosít számára. A páratlan helyen lévő hegyvidéki ingatlan bérleti díja 350–400 ezer forint körül van havonta, de Vonáéknak valószínűleg ezt sem a képviselői fizetésből kell finanszírozniuk. Érdekes módon Vona háza feltűnően közel van Simicska Lajos irodájához, ahonnan a jobbikosok táskákkal hordják el a vesztegetésre szánt milliókat.

Schön Péter

A Jobbik gazdasági igazgatója – akiről fotók bizonyítják, hogy Szabó Gábor pártigazgatóval együtt tömött táskákban hozta el Simicska Lajostól a vesztegetésre szánt pénzt – Budán, a II. kerület egyik luxuskörnyékén él, az utcán szinte csak BMW-k állnak, Schön háza sem éppen egy panellakás.

Schön Péter ebben a jobb szélen lévő házban lakik
Forrás: Ripost

 

Faragó Tamás

Ez a kacsalábon forgó villa Vona Gábor gyöngyösi kampányfőnökéé, a játékautomata-király Faragó Tamásé. Mint ismeretes, az ő nevére íratták Simicska ajándék autóját, amelyet Vonának küldött. Beszédes a rendszáma is: VEZ-001-es, vagyis a Vezér kocsija.

Faragó Tamás olyan luxusházban él, amely kinézetre is sokat ér
Forrás: Ripost

 

Forrai Richárd

Mindenki elbújhat a Jobbik leggazdagabb háttérembere, Forrai Richárd mögött. Ő az egyik titokzatos milliárdosa a Jobbiknak, százmilliók folynak át a kezén, mindig ott ül Vona Gábor autójában. Forrai háza úgy 300 millió forint körül lehet, persze Budapest egyik legelegánsabb villanegyedében.

Nem sok látszik abból a villából, ahol Forrai Richárd éldegél, ám az értéke több száz millió forint lehet
Forrás: Ripost

 

Sneider Tamás

MTI Fotó: Soós Lajos

Páratlan természeti környezetben, a Mátra tetején áll ez a vadászlak, melynek tulajdonosa a Vona bizalmasaként ismert Sneider Tamás felesége. A politikus a Jobbik alelnöke, aki a Heves megyei 3. vk.-ban indult és az országos listán is az előkelő hetedik helyen tanyázott. A mátraszentimrei házból gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre, a vadászlaktól karnyújtásnyira Magyarország egyik legnagyobb síparadicsoma található. Sneider nem szerepelteti a vagyonnyilatkozatában a több tíz milliós ingatlant, mert tulajdonukat felesége ügyvédi irodájában és felesége nevén rejtették el.

Dúró Dóra

Fotó: Lokál

A politikus – aki a budapesti 6. vk.-ban indult és az országos listán is az előkelő harmadik helyen tanyázott – ebben a jobbikos viszonylatban szerény házban éldegél férjével, Novák Előddel. Róla azt érdemes tudni, hogy a párt egyik legradikálisabb politikusaként a cukiságkampány áldozata lett, így távozni kényszerült a párt elnökségéből és lemondott a képviselőségről is.

Dúró Dóra ebben a kis szerény lakban él családjával
Forrás: Ripost

Kovács Béla

MTI Fotó:

Ez a pilisszentkereszti kastély a kémügyben érintett jobbikos Kovács Béláé. Az Alkotmányvédelmi Hivatal még 2014-ben jelentette fel a KGBélaként ismert EP-képviselőt a Legfőbb Ügyészségnél, mert az elhárítás szerint kémkedett Oroszországnak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek