EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Már meg sem lepődünk! Megint hatalmasat kamuzik az Index

Simicska kedvenc lapja, az Index, megint olyan hazugságokat volt képes leírni, hogy már azon sem csodálkoznánk, ha a leírt sorok “megkomponálása” közben még a plafon is leszakadt volna szerkesztőségükben. Ha viszont ez így lenne, akkor nagy lenne a baj, hiszen a tatarozási munkálatok szinte biztos, hogy csődbe vinnék a lapot a sok kamu miatt. A migránssimogatók úgy hazudnak, mint a vízfolyás. Most éppen volt pofájuk leírni, hogy nem lett veszélyesebb hely (!) a menekültektől Nyugat-Európa.

Joggal merülhet fel a kérdés. Az Index újságírói most vagy a Disney mesecsatornájáról, vagy a Bravo magazinból próbálnak tájékozódni az aktuális nemzetközi hírekről, máskülönben nem lehetne leírni, pontosabban hazudni ettől nagyobb baromságokat. Szerdán Simicska újsága hatalmas cikkösszeállításban értekezett arról, hogy a kevert társadalom a legszebb és legjobb társadalom. Mindezt úgy foglalva mondatokba, mintha csak egy szívélyes meghívót küldenének Merkel után a világ migránsainak azt sugallva: gyertek Európába!


A milliárdos üzletember ékköve szerint Nyugat-Európa nem lett veszélyesebb hely a migránsoktól. Holott de, napról napra jönnek a hírek brutális gyilkosságokról, őslakosokat, nőket és lányokat terrorizáló felajzott hordákról, valamint a terrortámadásokról. De nem is csak ez a lényeg, hanem a statisztika.

Az Indexet nem érdekli a valóság, ha kell, addig szelektál az adatok között, amíg olyanokra nem lel, amivel alátámaszthatja hazug meséjét. Természetesen nem meglepő, hogy most is így tettek.


Az Index így hazudik migránssimogató cikkében:

„A 100 ezer főre számított gyilkosságok száma Magyarországon magasabb, mint az életveszélyes helynek beállított Svédországban vagy bármely más, a bevándorlási célországnak tekintett nyugati országban.”

Oké, ne feltételezzük egyből a legrosszabbat, hiszen az sem kizárt, hogy a jómódú vállalkozó lapjánál nem túl tájékozottak az elmúlt évek bűnözési statisztikáiról és azoknak elkövetőiről, így most a 888.hu-nak köszönhetően kicsit segítünk nekik a számok sötét labirintusából kijutni.

Svédországban tavaly 436 emberölés volt, 29 százalékkal (!) több, mint 2016-ban, azaz akkor 322 volt. Magyarországon a legutóbbi adat 2016-os, eszerint 226 gyilkosság történt idehaza, a szám évek óta nagyjából ugyanennyi.

Bűncselekmény 290.779 történt Magyarországon 2016-ban. Svédországban 2017-ben 1.249.087 (!) bűncselekményt regisztráltak, vagyis a magyarországi négyszeresét. A 2017-es szám egy százalékkal kevesebb, mint 2016-ban.

A svéd 2017-es 1.249.087 bűncselekményből személy ellen irányult 289.550, ez 5 százalékkal több, mint egy évvel korábban, azaz akkor 275.070 volt.

Svédországban jelenleg körülbelül alig 100 ezerrel élnek többen mint Magyarországon, vagyis közel azonos a népességszám. Ám látható, hiába hazudja azt az Index, hogy ott sokkal jobb minden, ennek a fele sem igaz.

Kedves olvasóink, így hazudik Önöknek az Index. Címlapon, nagy betűkkel, az őrült Soros-terv szolgálatában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.