EUR: 331,25 Ft
CHF: 301,53 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Külföld

Megbüntették, mert leejtett pár morzsát

Súlyosan megbüntették azt a nyugdíjast, aki Manchester egyik parkjában, egy padon ülve, falatozás közben elejtett néhány szem morzsát. Az idős emberhez, miután megette a péksüteményt, odaléptek a közterület-felügyelők és szemetelés miatt 50 dollár, nagyjából 18 ezer forintnyi büntetést szabtak ki rá. Azt, hogy mennyire büntetni akartak a közteresek, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy videóra vették, ahogy a férfi leejti a morzsákat. A nyugdíjas ezek után úgy döntött, nem fizeti ki a bírságot.

Nálunk ezek voltak a nap vesztesei

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről szóló szerződésről – jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Boris Johnson brit kormányfő csütörtökön.

 • Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Ha Törökországból nem Szíria, hanem Európa felé indul újra a felerősödő migrációs hullám, akkor Csehország, Lengyelország és Szlovákia kész segítséget nyújtani Magyarországnak határai megvédéséhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a visegrádi országok EU-csúcs előtti brüsszeli egyeztetését követően, csütörtökön.

 • Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre – közölte az athéni polgári védelmi minisztérium és parti őrség csütörtökön.