2019. május 21., kedd
Konstantin

Sport

Megénekelték Görbicz Anitát

Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette. A sajátos hangvételű dalt Görbicz is hallotta, és a Nemzeti Sportnak kifejtette, megtisztelőnek tartja, hogy ő „szolgáltatott” témát a kliphez, és a hogy személye ennyi mindent jelent a drukkereknek.

A dalszerző elmondta, tudja, hogy semmi sem tart örökké, és nem lesz könnyű az sem, amikor eljön a pillanat, hogy Görbicz a kézilabdázástól és Győrtől is elköszön.

 (MTI/AP/Marijan Murat)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meccs közben halt meg a játékvezető

    Meccs közben halt meg a játékvezető

    Meccs közben halt meg a játékvezető a bolíviai El Alto városában. Victor Hugo Hurtado a vasárnapi Always Ready–Oriente Petrolero első osztályú labdarúgó-mérkőzés 47.

  • Búcsúzik az idei NB I-es szezon

    Búcsúzik az idei NB I-es szezon

    Véget ért az OTP Bank Liga 2018/19-es szezonja. A bajnokságot a Ferencváros nyerte meg, így már harmincszoros bajnoknak mondhatja magát az Üllői úti csapat. A tabella két utolsó helyezettje pedig az MTK Budapest lett és a Szombathelyi Haladás, így ezek az együttesek a másodosztályban kezdik meg a következő idényt.