EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Külföld

Megölt két nőt és a hullákkal élt hónapokig a migráns

Életfogytiglanra ítélték azt a mongol bevándorlót, aki Lipcsében két nőt gyilkolt meg. Vallomása szerint az első áldozata a szex után azzal fenyegetőzött, azt mondja majd a rendőrségnek, hogy megerőszakolta, a másik áldozat viszont csak a halálról beszélt neki, amit úgy értelmezett, hogy meg akar halni. A migráns hetekig élt a hullákkal, mielőtt feldarabolta és elrejtette azokat.

Németországban nem igazán szeretik rendszabályozni a migráns bűnözőket, azonban vannak olyan esetek, amelyeket már sem a hatóságok, sem a cenzúrázott sajtó nem hagyhat figyelmen kívül. Ebbe a kategóriába illik a 39 éves mongol migráns, Dovchin D. története is.


A bevándorló férfit életfogytiglanra ítélték, mivel megölt két nőt. A tárgyaláson részletek is kiderültek. Elmondása szerint az első áldozatát, a portugál Maria D.-t 2016 tavaszán ismerte meg. A nőt hazavitte és lefeküdt vele, azonban másnap reggel az áldozat azzal fenyegette meg, hogy elmegy a rendőrségre és feljelenti erőszak miatt. Ez felidegesítette és megfojtotta a 43 éves hölgyet.

A második áldozata a 46 éves Anja B. volt. A gyilkos mongol szerint vele nem feküdt le, csak sokat beszéltek a halálról, és ezt ő úgy értelmezte, hogy a nő meg akar halni. Őt is megfojtotta. Dovchin D. hónapokig élt együtt a hullákkal, mielőtt feldarabolta őket. Anja B. fejét például a pincébe rejtette.


A nyomozók szerint a migráns randiapplikációk segítségével került kapcsolatba áldozataival.

 

 

Allahu Akbart üvöltve késelt a migráns

Úgy tűnik, már „sorstársaiknak” sem kegyelmeznek a migránsok. Nagypénteken egy 18 éves szíriai migráns a Németország Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományában lévő Hagenowban két óra leforgása alatt négy bűncselekményt követett el. Először egy koncert résztvevőit sörösüvegekkel dobálta meg, aztán betört egy kirakatot, majd Allahu Akbart kiáltva megszúrt egy 26 éves iraki migránst. A helyszínre kiérkező rendőrökkel is agresszíven viselkedett, verekedett velük, így gázspray-vel hatástalanították. A támadót „biztonsági okokból” letartóztatták, azonban alig 12 óra múlva már szabadlábra is került.

Játék pisztollyal támadt a migráns Olaszországban

A Milánótól nem messze lévő Busto Arsizio városában egy 20 éves nigériai migráns férfi pisztollyal hadonászott a vasútállomás közelében a gyalogosok felé. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol végül letartóztatták a támadót. Később kiderült, hogy bár akadtak nála szúró- és vágófegyverek, a pisztoly műanyag volt. Két héttel ezelőtt szintén egy bevándorló támadt gyalogosokra egy 85 centiméteres karddal.

Prágában erőszakoltak afrikaiak

Hat algériai migráns három napja egy szállodai szobában megerőszakolt egy ír turistanőt. A 35 éves áldozat a prágai hotel bárjában ismerkedett meg egy huszonéves algériai migránssal. Az alkalmazottak szerint miután nem kevés alkoholt fogyasztottak, a turistanő önként ment fel a férfival a szállodai szobájába. Miután megtörtént az aktus, a férfi értesítette öt barátját, akiket beengedett a szobába. A nőnek leesett, hogy mi fog történni, de hiába védekezett, mind a hatan megerőszakolták. A migránsokat elkapták, gyorsított eljárásban tárgyalják majd az ügyet.

 

Kapcsolódó Cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek