EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Extra

Megtalálta férje hasonmását Tahi Tóth özvegye

Tahi Tóth Lászlót március 7-én helyezték örök nyugalomra. A temetésen a gyászolók között megjelent egy ismeretlen férfi is, aki nagyon hasonlít a színészre.

A meglepő hasonlóság az elhunyt özvegyének, Kárászy Szilviának is feltűnt, aki a napokban közösségi oldalán kért segítséget, hogy megtalálja férje alteregóját: „Egy rendhagyó nyomozásra invitállak benneteket! Keresem, hogy ki lehet ez az ismeretlen férfi, aki megjelent férjem, Tahi Tóth László temetésén, és aki megszólalásig hasonlít Lacira” –  olvasható az özvegy bejegyzésében. Szilvia végül egy nap alatt meg is találta az ismeretlen férfit, akit M. Mihálynak hívnak, és úgy tudják, nincs rokoni kapcsolatban az elhunyt színésszel.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

  Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

  Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból – írja a Ripost.

 • Aranyos Riri

  Aranyos Riri

  Egyre magabiztosabb és szexibb a 31 éves Rihanna. Fotók!

 • Lányából merít erőt Ganxsta Zolee

  Lányából merít erőt Ganxsta Zolee

  Padlóra került Ganxsta Zolee. A rapperrel néhány héttel ezelőtt szakított szerelme, barátai nagyon aggódnak érte. A zenész most 12 éves lányából, Zoéből merít erőt, noha gyakran ő maga is megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e egyáltalán az apaságra.