2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

MSZP-s kádergyerek a tüntetés főszervezője

Kiderült, hogy ki is valójában Gulyás Balázs, aki a szombati ellenzéki tüntetés főszervezője és porondmestere volt. Édesanyja az az MSZP-s Gurmai Zita, akit Kósa Lajos vert meg az egyik debreceni választókerületben.

A Ripost felidézi: Gulyás már ifjú­ko­rá­ban a szo­ci­a­lista pártra tette fel az éle­tét. Lend­vai Il­dikó és Gyur­csány Fe­renc „daj­kál­ta”. Egy ideje füg­get­len­nek ha­zudja magát. Ő volt a szom­bati „párt­füg­get­len” tün­te­tés fő­szer­ve­zője és porond­mes­tere.


Forrás: Ripost

Gulyást a lap szerint nem először küldték csatasorba az egyre fogyó szocialisták „pártonkívüli” jelmezben. Az MSZP ikonikus káderasszonya, Gurmai Zita fia amolyan igazi kádergyerekként szépen lépegetett felfelé a párt ranglétráján – egészen a VIII. kerületi alapszervezet alelnöki posztjáig. De aztán, ki tudja miért (talán a párt boszorkánykonyhájában döntöttek így?), Gulyás jobbnak látta, ha függetlennek hazudja magát.

Az anyuka egyébként az MSZP országos elnökségének tagja és stratégiai irányítója.

Gulyás Balázs a Facebookon a szocialistáknak kampányolt

A szombati ellenzéki tüntetésen egyébként a teljes sorosista ellenzék felvonult, hiszen a tömegben ott volt Vona Gábor bukott Jobbik-elnök és Gyurcsány Ferenc, a DK-elnöke is. A szélsőjobbtól a szélsőbalig tartó horrorkoalíciót pedig talán az MSZP elnöki székére pályázó Kunhalmi Ágnes testesítette meg, aki örömmel fotózkodott egy Vona Gábor-pólós fiatalemberrel.
– A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádiónak.

 

Forrás: Ripost

Tegnap egyébként a Twitteren tett közé bejegyzést a migránspárti milliárdos Soros György fia és örököse, Alexander Soros a hétvégi budapesti tüntetésről. Ez újabb bizonyíték a tüntetők és Soros György szoros kapcsolatára, hiszen Alexander lép majd apja örökébe és irányítja az egész világra kiterjedő hálózatát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek