EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

MSZP-s kádergyerek a tüntetés főszervezője

Kiderült, hogy ki is valójában Gulyás Balázs, aki a szombati ellenzéki tüntetés főszervezője és porondmestere volt. Édesanyja az az MSZP-s Gurmai Zita, akit Kósa Lajos vert meg az egyik debreceni választókerületben.

A Ripost felidézi: Gulyás már ifjú­ko­rá­ban a szo­ci­a­lista pártra tette fel az éle­tét. Lend­vai Il­dikó és Gyur­csány Fe­renc „daj­kál­ta”. Egy ideje füg­get­len­nek ha­zudja magát. Ő volt a szom­bati „párt­füg­get­len” tün­te­tés fő­szer­ve­zője és porond­mes­tere.


Forrás: Ripost

Gulyást a lap szerint nem először küldték csatasorba az egyre fogyó szocialisták „pártonkívüli” jelmezben. Az MSZP ikonikus káderasszonya, Gurmai Zita fia amolyan igazi kádergyerekként szépen lépegetett felfelé a párt ranglétráján – egészen a VIII. kerületi alapszervezet alelnöki posztjáig. De aztán, ki tudja miért (talán a párt boszorkánykonyhájában döntöttek így?), Gulyás jobbnak látta, ha függetlennek hazudja magát.

Az anyuka egyébként az MSZP országos elnökségének tagja és stratégiai irányítója.

Gulyás Balázs a Facebookon a szocialistáknak kampányolt

A szombati ellenzéki tüntetésen egyébként a teljes sorosista ellenzék felvonult, hiszen a tömegben ott volt Vona Gábor bukott Jobbik-elnök és Gyurcsány Ferenc, a DK-elnöke is. A szélsőjobbtól a szélsőbalig tartó horrorkoalíciót pedig talán az MSZP elnöki székére pályázó Kunhalmi Ágnes testesítette meg, aki örömmel fotózkodott egy Vona Gábor-pólós fiatalemberrel.
– A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádiónak.

 

Forrás: Ripost

Tegnap egyébként a Twitteren tett közé bejegyzést a migránspárti milliárdos Soros György fia és örököse, Alexander Soros a hétvégi budapesti tüntetésről. Ez újabb bizonyíték a tüntetők és Soros György szoros kapcsolatára, hiszen Alexander lép majd apja örökébe és irányítja az egész világra kiterjedő hálózatát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.