EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

MSZP-s kádergyerek a tüntetés főszervezője

Kiderült, hogy ki is valójában Gulyás Balázs, aki a szombati ellenzéki tüntetés főszervezője és porondmestere volt. Édesanyja az az MSZP-s Gurmai Zita, akit Kósa Lajos vert meg az egyik debreceni választókerületben.

A Ripost felidézi: Gulyás már ifjú­ko­rá­ban a szo­ci­a­lista pártra tette fel az éle­tét. Lend­vai Il­dikó és Gyur­csány Fe­renc „daj­kál­ta”. Egy ideje füg­get­len­nek ha­zudja magát. Ő volt a szom­bati „párt­füg­get­len” tün­te­tés fő­szer­ve­zője és porond­mes­tere.


Forrás: Ripost

Gulyást a lap szerint nem először küldték csatasorba az egyre fogyó szocialisták „pártonkívüli” jelmezben. Az MSZP ikonikus káderasszonya, Gurmai Zita fia amolyan igazi kádergyerekként szépen lépegetett felfelé a párt ranglétráján – egészen a VIII. kerületi alapszervezet alelnöki posztjáig. De aztán, ki tudja miért (talán a párt boszorkánykonyhájában döntöttek így?), Gulyás jobbnak látta, ha függetlennek hazudja magát.

Az anyuka egyébként az MSZP országos elnökségének tagja és stratégiai irányítója.

Gulyás Balázs a Facebookon a szocialistáknak kampányolt

A szombati ellenzéki tüntetésen egyébként a teljes sorosista ellenzék felvonult, hiszen a tömegben ott volt Vona Gábor bukott Jobbik-elnök és Gyurcsány Ferenc, a DK-elnöke is. A szélsőjobbtól a szélsőbalig tartó horrorkoalíciót pedig talán az MSZP elnöki székére pályázó Kunhalmi Ágnes testesítette meg, aki örömmel fotózkodott egy Vona Gábor-pólós fiatalemberrel.
– A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádiónak.

 

Forrás: Ripost

Tegnap egyébként a Twitteren tett közé bejegyzést a migránspárti milliárdos Soros György fia és örököse, Alexander Soros a hétvégi budapesti tüntetésről. Ez újabb bizonyíték a tüntetők és Soros György szoros kapcsolatára, hiszen Alexander lép majd apja örökébe és irányítja az egész világra kiterjedő hálózatát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.

 • Csalók verik át az idős embereket

  Csalók verik át az idős embereket

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárőrökkel együttműködve bűnmegelőzési programot indított az idősek védelmében. Az utóbbi időben több olyan eset látott napvilágot, amikor este, vagy éjszaka azzal hívtak fel bűnözők idős embereket, hogy bajba került, vagy balesetet szenvedett az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége.

 • Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Gyomorforgató és botrányos, ami a Jobbikban folyik. A Ripost értesülései szerint ugyanis
  visszakerül a párt vezetésébe az a Kulcsár Gergely, aki korábban meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok Duna-parti emlékművét.