EUR: 317,80 Ft
CHF: 280,05 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Kecskemét

Négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat

Csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője Kecskeméten. Hozzátette: a Mercedes-gyár egyike lehet azoknak a Magyarországon működő német gyáraknak, amelyeket a Soros-hálózat arra akart felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot.

Az ott dolgozó emberek munkahelyét sem kímélve, azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről – mondta. Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat – közölte Halász János.


Állítása szerint a hangfelvételen Dénes Balázs, az egyik nagy Soros-szervezet vezetője arról beszél, hogy a Soros-hálózat a német kormányon és a Mercedeshez hasonló német nagyvállalatokon keresztül akarja zsarolni Magyarországot. Halász János megdöbbentőnek nevezte, hogy gátlástalanul játszanak a magyar emberek munkájával, munkahelyével és megélhetésével. Ez elfogadhatatlan – szögezte le.

Zombor Gábor és Halász János
Fotó: hiros.hu

Zombor Gábor, a Bács-Kiskun megyei 2-es számú országgyűlési egyéni választókerület Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje elmondta: mély megdöbbenéssel értesült az izraeli lap híréről. Véleménye szerint ami abban van, már nem a politikai küzdelem eszköztára, hanem a hazaárulás kategóriáját is kimeríti. Szólt arról, hogy csak a kecskeméti ipari parkban csaknem tízezren dolgoznak, ennyi család megélhetését veszélyezteti a fenti elképzelés.


Nagyon sokan nagyon sokat dolgoztak azért, hogy Magyarországot elismerjék, és egy világszínvonalú beruházás érkezzen – utalt a Mercedesre Zombor Gábor. A legszomorúbbnak azt nevezte, hogy akkor kezdik el ezt az aljas módszert alkalmazni, amikor a Mercedes újabb gyár építéséről döntött, amely megduplázza a termelést és további több ezer munkahelyet hoz létre. Közölte: mindent megtesznek azért, hogy a Soros György emberei által képviselt módszerek ne legyenek sikeresek, és minden eszközzel küzdeni fognak az aljas módszerek és támadások ellen.

Kapcsolódó Cikkek