EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Nemet mondtak a kerítésre Soros jelöltjei

Hazudnak! Ezzel az egy szóval foglalható össze az ellenzék választási machinációja. A Soros György táljából eszegető politikusok alig várják, hogy vasárnap nyerjenek és szabad utat adjanak a migránsok beözönlésének Magyarországra. Bár most azt mondják, hogy eszük ágában sincs lebontani a kerítést, amikor erről kellett szavazni a parlamentben, érdekes módon nemet mondtak a határzárra, sőt nagy részük a betelepítési kvóta elleni alkotmánymódosításra is. A Lokál listáján olyanokat gyűjtöttünk csokorba, akik közülük vasárnap egyéni jelöltként indulnak a választáson. Ők a Soros-jelöltek, akik végrehajtanák a milliárdos gonosz tervét.

 

Kunhalmi Ágnes (MSZP, Budapest 15. vk., XVIII. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.


Fotó: Lokál

„Soha nem gondoltuk volna, hogy a Trianonban rajzolt magyar határra épp Orbán Viktor építtet majd kerítést politikai haszonszerzés érdekében.” (2015. július 14., MTI)

Harangozó Tamás (MSZP, Tolna megye 1. vk., Szekszárd): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.


MTI Fotó: Kovács Attila

„Nem jelent megoldást a menekültkérdésre a déli határszakaszra tervezett négy méter magas kerítés.” (2015. június 18., ATV)

Burány Sándor (MSZP, Budapest 9. vk., X. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

MTI Fotó: Soós Lajos

„A kerítés felépült, és a terroristák ugyanúgy jönnek.” (2017. június 12., ATV)

Vadai Ágnes (DK, Komárom-Esztergom megye 2. vk., Esztergom): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.


MTI Fotó: Illyés Tibor

2015 szeptemberében Gyurcsány Ferenccel együtt utazott le Röszkére egy kis migránssimogatásra. Miután a migránsok megostromolták a határzárat és kövekkel dobálták a magyar rendőröket, nem mellettük, hanem az agresszív bevándorlók mellett állt ki, rendőreinket hibáztatta.

Varju László (DK, Budapest 11. vk., IV. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

Fotó: MTI

„A kerítések nem állítják meg a menekülteket.” (2015. június 19., ATV)

Vona Gábor (Jobbik, Heves megye 2. vk., Gyöngyös): nem szavazta meg az alkotmány módosítását.

„A kerítés egy kommunikációs blöff csupán.” (2015. augusztus 13., MTI)

Z. Kárpát Dániel (Jobbik, Budapest 10. vk., III. kerület): nem szavazta meg az alkotmány módosítását.


MTI Fotó: Soós Lajos

„Egy határzár elrendelése nem jelent rendszerszintű megoldást, hosszú távon nem szünteti meg a menekültáradatot.” (2015. június 17., sajtótájékoztató)

Szél Bernadett (LMP, Pest megye 2. vk., Budakeszi): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását.„Ha elkezdünk riogatni, ha elkezdünk arról beszélni, hogy lezárjuk a határokat, azzal semmire nem fogunk menni.” (2015. január 23., M1)

Szabó Tímea (Párbeszéd, Budapest 10. vk., III. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Pártjával együtt arra kérte a köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a határzár építéséről szóló törvényt. „Ez sérti az emberi jogok európai egyezményét, és strasbourgi perek ezreit hozza majd magával” – fenyegetőzött.

Magyarország elveszítheti biztonságát

A Fidesz arra kér mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros jelöltjei győznek, Magyarország elveszítheti jelenlegi biztonságos voltát – közölte Halász János, a Fidesz frakciószóvivője szerdán a közmédiával.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek