EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Nina Agdal kicselezte az Instagramot – Fotó!

Nina Agdal modell imádja mutogatni meztelen testét, különösen formás fenekét. Leonardo DiCaprio egykori barátnője Instagram-profiljára rendszeresen tölt fel hiányos öltözetű fotókat, amelyek közül a képmegosztó oldal néhányat letiltott.

Az Instagram rendszere nagyon érzékeny a meztelen fotókra, főleg a mellbimbókra, ezért is tiltják a modell képeit. Nina tehát cselezett, legutóbbi aktfotóján kissé eltakarta kebleit, viszont minden mást nagyon is megmutatott, főleg a fenekét, amire a legbüszkébb.

Profimedia, IMP Features

Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.