EUR: 330,92 Ft
CHF: 300,74 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Nótár Mary és volt menedzsere: hiába az ítélet, nem békülnek

Elmarasztalta a bíróság Nótár Maryt és perbe hívóját, Lakatos Róbertet is. Az énekesnőt volt menedzsere perelte be jó hírnév megsértése miatt.

 

Fotó: Mészáros Diána

Az elválás mindig nehéz, szokták mondani, de az, ahogy Nótár Mary és menedzsere, Lakatos Róbert útjai elváltak, egy kriminovellába illene. Nótár Mary, miután megromlott a viszonya menedzserével, feljelentette Lakatos Róbertet azzal, hogy egy budapesti lakásban erőszakkal fogva tartotta őt, ráadásul anyagi károkat is okozott neki. De ami még ennél is súlyosabb vád volt, hogy Nótár Mary több fórumon azt nyilatkozta: azért vetélt el, mert menedzsere pszichésen felzaklatta őt.


Fotó: Mészáros Diána

A volt menedzser ezzel szemben azt állította, hogy ügyfele soha nem is volt terhes.
– Útjaink akkor váltak el egymástól, amikor arra kért engem Nótár Mary, hogy hazudjuk azt ország-világ előtt, hogy gyermeket vár. Mivel erre nem voltam hajlandó, külön akarta folytatni a karrierjét. A bíróság előtt semmilyen orvosi lelettel vagy legalább egy ultrahangképpel nem tudta igazolni, hogy valóban terhes lett volna, ennek ellenére ezekért az állításaimért marasztalt el a bíróság – nyilatkozta a Lokálnak a tárgyalás után Lakatos, és hozzátette: arról a vádról pedig, miszerint erőszakkal fogva tartotta a művésznőt, már a rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy minden alapot nélkülöz. A bíróság most úgy határozott, hogy mindkét félnek 500-500 ezer forintos sérelemdíjat kell fizetnie a másiknak.
A tárgyalás után szerettünk volna beszélni az énekesnővel is, de nem tudtuk feltenni neki kérdéseinket.
Nótár Mary egyébként a kiszivárgott információk szerint tovább küzd, hiszen már a rendőrségi nyomozást megszüntető határozatot is megfellebbezte. Ügyvédje korábban azt nyilatkozta: a megszüntető határozat arra enged következtetni, hogy a nyomozó hatóság nem megfelelően értékelte a bizonyítékokat. A mostani, elsőfokú ítélet ellen mindkét fél fellebbezni kíván.
A tárgyalás egyébként zárt ajtók mögött zajlott, csupán az ítélethirdetés volt nyilvános, ahol a felek egymásra sem tekintettek, szinte tapintani lehetett a feszültséget köztük.

 

Kapcsolódó Cikkek