EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb IX.kerület

Önkéntes parkszépítés a Népligetben

A Főkert Nonprofit Zrt. idén is megrendezi a Föld napjához kapcsolódó „Miénk itt a Park!” önkéntes parkszépítő akcióját a Népligetben. Április 21 -én cserjeültetésben, füvesítésben, gyöngykavicsterítésben segíthetnek az önkéntes érdeklődők, és idén először rendezik meg a középiskolai padfestő pályázatot.

A cég az önkéntes zöldítő, parkszépítő programokkal szeretne lehetőséget biztosítani a lakosságnak arra, hogy tevékenyen részt vegyenek a fenntartási munkákban, valamint betekintést nyerjenek a zöldfelület-gondozás rejtelmeibe. A kertészeti előképzettséget nem igénylő feladatokhoz szükséges eszközöket, illetve a szakmai irányítást természetesen a társaság biztosítja a résztvevőknek. A kellemesnek ígérkező családi programon 10 és 14 óra között lehetőség nyílik cserjeültetésre, füvesítésre, padfestésre és a kerti utak gyöngykaviccsal történő felújítására is. A kertészeti munkákra minden korosztály, iskolák, osztályok, cégek, társadalmi szervezetek, egyesületek és egyéni érdeklődők jelentkezését várja a Főkert.


Családi programot szerveznek a Népligetbe (Fotó: Máté Krisztián)

A „Miénk itt a Park!” rendezvény keretében rendezik meg a „Miénk itt a pad!” padfestő pályázatot, amely középiskolások számára nyújt lehetőséget a parkban található padok egyedi díszítésére.

Kapcsolódó Cikkek