EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Orbán Viktor: A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is

Orbán Viktor az Echo TV Bayer show vendége volt.

Orbán Viktor szerint, akinek Magyarország az első az menjen el szavazni április 8-án. A miniszterelnök azt is mondta, hogy ha a sorosisták elmennek szavazni, akkor legyünk mi is ott, ugyanis az ország és a kormány a Soros  által finanszírozott jelöltekkel áll majd szemben mindenütt.


A miniszterelnök úgy látja, hogy az ellenzék kampányában azonkívül, hogy utálják őt vagy a keresztény pilléreken nyugvó Magyarországot, csak arról esik szó, hogy egymással hogyan és mikor fognak össze. Orbán Viktor szerint a háttérben már megszületett a Gyurcsány-Vona paktum akkor amikor a népszavazás után nem szavazták meg az alkotmánymódosítást.

Nem szabad hogy ez megtévesszen minket, mivel nagyon erős hatalmak, komoly erők állnak a hátuk mögött”


Orbán Viktor úgy gondolja tanulhatunk azokból a hibákból, amiket nyugat-európai országok elkövetnek. Magyarország dönt arról, hogy elköveti-e ugyanazokat a hibákat, vagy sem.

“Ha csak egy lépést is teszünk a bevándorlás kérdésében a nyugat-európaiak felé, akkor bevándorlóországgá alakítjuk hazánkat és onnan nem lehet visszajönni.”Ha csak egy lépést is teszünk a bevándorlás kérdésében a nyugat-európaiak felé, akkor bevándorlóországgá alakítjuk hazánkat és onnan nem kehet visszajönni.”

A miniszterelnök véleménye szerint hiába a korábbi kormányok hibái, azokat rendbe lehetett hozni de, jelenleg olyan lépés előtt állunk, amit ha elhibázunk már nem tudjuk kijavítani.

“Magyarországon utoljára 1990-ben volt sordöntő választás, utána olyan választások következtek, aminek eredményeképpen, ha ügyefogyottabb kormányok is nyertek, a következő kormánynak mindig lehetősége volt az elődei hibáit kijavítani”

A kormányfő megemlítette az interjú során azt is, hogy április 6-án, pénteken délután, Székesfehérváron lesz az országos kampányzáró. Addig is, aki teheti hívja fel a választások fontosságára a figyelmet, és ő maga is menjen el szavazni április 8-án.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.