2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy – úgy tűnik – sikerült legyőznie a gyilkos kórt, most már azon van, hogy minél előbb visszatérhessen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát. 

Orbán Józsi szeptember óta küzd betegségével. A kemoterápiás kezelések után megállapították, hogy eltűnt az agydaganata és a legfrissebb leletek szerint a tüdődaganata is. – Hétfőn voltam az orvosnál, a vérvétel és a röntgen alapján kimondható, hogy eltűnt a daganat a tüdőmből is – osztotta meg elsők között a Lokállal az újabb örömhírt az énekes. – Persze azért még szükség van vizsgálatokra és a gyógyszereket is szednem kell jó ideig, de már a gyógyulás útjára léptem – mondta a 100 Folk Celsius frontembere, aki minden erejével azon van, hogy minél előbb visszanyerje erejét és újra  színpadra állhasson.


– A lábaim nagyon gyengék és fájnak, mert túl sok időt töltöttem ágyban. Van egy szobabiciklim, amit napi szinten hajtok, hogy megerősödjek és visszanyerjem a fizikai állapotom. Abban a pillanatban, hogy rendesen  lábra tudok állni, szeretnék újra a színpadon énekelni – mondta a frontember, aki nagyon bizakodó, bár az elmúlt időszak embert próbáló volt.

– Most már sokkal jobban vagyok lelkileg, és utólag belegondolva nem is értem, hogy bírtam ki. Nagyon nehéz volt, de most boldog vagyok, és ez a lényeg. Hálás vagyok a páromnak, de legfőképpen Benkő Balázsnak, aki hordott az orvoshoz, bevásárolt nekem és intézte az ügyeimet. Nagyon nagy segítségem és támaszom volt az elmúlt néhány hónapban – vallott őszintén Orbán Józsi.


Az énekes februárban Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában azt mondta, még nem szokott le teljesen a cigiről, de már folyamatban van. – Napi 5-6 szál cigarettát még mindig elszívok. Azt mondták az orvosaim, hogy fokozatosan kell letennem a cigit, mert sokkal károsabb, ha hirtelen válok meg tőle – nyilatkozta akkor Orbán, aki azóta se tette le a cigit, sőt már fél dobozzal szív el naponta. – Tíz szálat még mindig elszívok egy nap, de továbbra is azon vagyok, hogy letegyem – vallotta be.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.