EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy – úgy tűnik – sikerült legyőznie a gyilkos kórt, most már azon van, hogy minél előbb visszatérhessen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát. 

Orbán Józsi szeptember óta küzd betegségével. A kemoterápiás kezelések után megállapították, hogy eltűnt az agydaganata és a legfrissebb leletek szerint a tüdődaganata is. – Hétfőn voltam az orvosnál, a vérvétel és a röntgen alapján kimondható, hogy eltűnt a daganat a tüdőmből is – osztotta meg elsők között a Lokállal az újabb örömhírt az énekes. – Persze azért még szükség van vizsgálatokra és a gyógyszereket is szednem kell jó ideig, de már a gyógyulás útjára léptem – mondta a 100 Folk Celsius frontembere, aki minden erejével azon van, hogy minél előbb visszanyerje erejét és újra  színpadra állhasson.


– A lábaim nagyon gyengék és fájnak, mert túl sok időt töltöttem ágyban. Van egy szobabiciklim, amit napi szinten hajtok, hogy megerősödjek és visszanyerjem a fizikai állapotom. Abban a pillanatban, hogy rendesen  lábra tudok állni, szeretnék újra a színpadon énekelni – mondta a frontember, aki nagyon bizakodó, bár az elmúlt időszak embert próbáló volt.

– Most már sokkal jobban vagyok lelkileg, és utólag belegondolva nem is értem, hogy bírtam ki. Nagyon nehéz volt, de most boldog vagyok, és ez a lényeg. Hálás vagyok a páromnak, de legfőképpen Benkő Balázsnak, aki hordott az orvoshoz, bevásárolt nekem és intézte az ügyeimet. Nagyon nagy segítségem és támaszom volt az elmúlt néhány hónapban – vallott őszintén Orbán Józsi.


Az énekes februárban Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában azt mondta, még nem szokott le teljesen a cigiről, de már folyamatban van. – Napi 5-6 szál cigarettát még mindig elszívok. Azt mondták az orvosaim, hogy fokozatosan kell letennem a cigit, mert sokkal károsabb, ha hirtelen válok meg tőle – nyilatkozta akkor Orbán, aki azóta se tette le a cigit, sőt már fél dobozzal szív el naponta. – Tíz szálat még mindig elszívok egy nap, de továbbra is azon vagyok, hogy letegyem – vallotta be.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.