EUR: 323,79 Ft
CHF: 284,91 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy – úgy tűnik – sikerült legyőznie a gyilkos kórt, most már azon van, hogy minél előbb visszatérhessen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát. 

Orbán Józsi szeptember óta küzd betegségével. A kemoterápiás kezelések után megállapították, hogy eltűnt az agydaganata és a legfrissebb leletek szerint a tüdődaganata is. – Hétfőn voltam az orvosnál, a vérvétel és a röntgen alapján kimondható, hogy eltűnt a daganat a tüdőmből is – osztotta meg elsők között a Lokállal az újabb örömhírt az énekes. – Persze azért még szükség van vizsgálatokra és a gyógyszereket is szednem kell jó ideig, de már a gyógyulás útjára léptem – mondta a 100 Folk Celsius frontembere, aki minden erejével azon van, hogy minél előbb visszanyerje erejét és újra  színpadra állhasson.


– A lábaim nagyon gyengék és fájnak, mert túl sok időt töltöttem ágyban. Van egy szobabiciklim, amit napi szinten hajtok, hogy megerősödjek és visszanyerjem a fizikai állapotom. Abban a pillanatban, hogy rendesen  lábra tudok állni, szeretnék újra a színpadon énekelni – mondta a frontember, aki nagyon bizakodó, bár az elmúlt időszak embert próbáló volt.

– Most már sokkal jobban vagyok lelkileg, és utólag belegondolva nem is értem, hogy bírtam ki. Nagyon nehéz volt, de most boldog vagyok, és ez a lényeg. Hálás vagyok a páromnak, de legfőképpen Benkő Balázsnak, aki hordott az orvoshoz, bevásárolt nekem és intézte az ügyeimet. Nagyon nagy segítségem és támaszom volt az elmúlt néhány hónapban – vallott őszintén Orbán Józsi.


Az énekes februárban Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában azt mondta, még nem szokott le teljesen a cigiről, de már folyamatban van. – Napi 5-6 szál cigarettát még mindig elszívok. Azt mondták az orvosaim, hogy fokozatosan kell letennem a cigit, mert sokkal károsabb, ha hirtelen válok meg tőle – nyilatkozta akkor Orbán, aki azóta se tette le a cigit, sőt már fél dobozzal szív el naponta. – Tíz szálat még mindig elszívok egy nap, de továbbra is azon vagyok, hogy letegyem – vallotta be.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.