EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Orbán Viktor letarolta a mezőnyt a Facebookon

Nem mindennapi adatot közölt Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök megköszönte, hogy immár hatszázezren kedvelik az oldalát (ez a szám pár perccel a bejegyzés után már háromezerrel meg is nőtt!).

Orbán Viktor egy felhívást is intézett követőihez:


Hahó, Facebookosok! Már hatszázezren vagyunk. Mindenkinek köszönöm. De az igazi megmérettetés most vasárnap következik. Arra kérlek benneteket, adjátok mind a két szavazatotokat a Fideszre.” – írta posztjában a miniszterelnök.

Ezzel Orbán Viktor mindenkit egyértelműen maga mögé utasított a Facebookon. Más magyar politikusoknak közel sincs ennyi követője. Ez nem lehet véletlen, hiszen a miniszterelnök nem csak politikai üzeneteket posztol. Legutóbb éppen egy rendkívül aranyos videót osztott meg, amin az unokáját locsolja meg, azelőtt pedig a húsvéti sonka főzésének rejtelmeibe avatott be minket.


Vona Gábor megpróbált a miniszterelnök nyomába eredni, de gyorsan lebukott egy szánalmas csalással, ázsiai követőket próbált meg magának vásárolni, és még így sem tudta megközelíteni Orbán Viktor eredményét.

A többi politikus a nyomába sem ér Orbán Viktornak, Gyurcsány Ferencnek mindössze 210 ezer, Karácsony Gergelynek 180 ezer, Szél Bernadettnek pedig csak 75 ezer követője van, a momentumos Fekete-Győr András pedig csak nevetséges 7 ezer követőt tud felmutatni a Facebookon.

Orbán Viktor locsolási videóját több mint 1,1 millióan nézték meg.

A miniszterelnök húsvéti sonkafőzését bemutató videóját pedig közel 1,5 millióan nézték meg.

Orbán Viktor március 15-i videóját a Békemenetről csaknem másfél millióan nézték meg eddig.

Kapcsolódó Cikkek