EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Orbán Viktor: A migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti – Videó!

Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa, de “elég egy rossz döntés, egy elhibázott választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a fővárosban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) – Ludovika Egyetemi Campus átadóján.

A miniszterelnök egy videót is megosztott közösségi oldalán, amiben elmondja, Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa. A migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti.


Budapesten jó élni, gyermeket nevelni, jó biztonságban tudni a családjainkat, azonban “a bevándorlóországok városaiban ez már nem így van”; vasárnap a parlamenti választáson a fővárosiak erről fognak dönteni – fogalmazott a kormányfő.

Azt mondta: aki vasárnap az ellenzék jelöltjeit választja, az “a bevándorlóország mindennapjai felé vezető ösvényt” választja, aki “a mi jelöltjeinket választja, az a biztonságra voksol”. “Mi meg fogjuk őrizni Budapestet szép, izgalmas és biztonságos városnak” – hangsúlyozta, a főváros méltatásai közül egyet idézve pedig hozzátette: “ilyen nincs sehol a világon, lenyűgözött a látvány, és, hogy itt, Budapesten ilyen biztonságban élhetnek a magyarok”.


Kapcsolódó Cikkek