EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Orbán Viktor: Hallgass a szivedre, szavazz a Fideszre!

Egy a kampány legjobb pillanatairól és a Békemenetről készült felvételekből összeállított videót osztott meg Orbán Viktor a közösségi oldalán.

A miniszterelnök arra kér mindenkit, hogy szavazzon a Fideszre.


Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre – írta a kisfilmhez Orbán Viktor.

Pénteken Orbán Viktor székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén úgy fogalmazott: “egy ember – két szavazat, több millió magyar, sokmillió szavazat”. Szavai szerint ez áll szemben “sok millió dollárral”, és hisz abban, hogy több millió magyar akaratot nem lehet pénzzel legyőzni.


Orbán Viktor szerint, ha az ellenzéki pártok lehetőséget kapnak a kormányzásra, elfogadják Brüsszel kvótadöntéseit, ami Magyarországnak tízezer migráns azonnali befogadását jelentené, még az idén, és előírná, hogy a magyar állam fejenként kilencmillió forintot költsön rájuk, ráadásul lehetővé tenné a családegyesítést. Innentől a folyamat megállíthatatlan és visszafordíthatatlan – mondta korában a miniszterelnök a Magyar Időknek.

“Bízom a győzelemben. De tenni is kell érte. A legnagyobb veszély, ami fenyeget minket: a saját szavazóink kényelme. Nagyon sokan talán már azt érzik, hogy ez a küzdelem eldőlt, a verseny lefutott, nyugodtan otthon maradhatnak. (…) Soros jelöltjeivel szemben csak a mi jelöltjeinkre lehet számítani. Nekem minden egyes jelöltre, minden képviselőre szükségem van, mert az országot meg kell védeni. Ezért arra kérek mindenkit: menjen el és adja mindkét szavazatát a Fideszre” – jelentette ki Orbán Viktor.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek