EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Orbán Viktor: Kétszer Fidesz, csak ez a biztos!

„A választásnak komoly tétje van, Brüsszel még az idén, 2018-ban tízezer migránst telepítene Magyarországra. Hozzunk ma egy nagy, közös döntést arról, hogy nem engedjük be a bevándorlókat Magyarországra és megvédjük az országot. A kényelmet ma tegyük félre. A sorosisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is. Ma jó döntést kell hoznunk, mert ha elhibázzuk, nem lehet jóvátenni. Mindenki menjen el, és adja mindkét szavazatát a Fideszre. Kétszer Fidesz, csak ez a biztos” – mondta az Origónak Orbán Viktor.

A miniszterelnök a lapnak adott interjúban elmondta, mikor volt szintén ekkora tétje a választásnak.


Utoljára ekkora tétje a választásoknak 1990-ben volt. Akkor biztosabbak voltunk a végeredményben, mivel az akkori antikommunista pártok és a nyugati nemzetközi közvélemény egy irányba dolgozott. Mindenki várta, hogy az egypártrendszer után többpártrendszer és demokrácia legyen. Most szintén óriási nemzetközi érdeklődés van, de az ellenszél jóval erősebb, mint a hátszél. Mindenki érzi, hogy egy korszakhatáron egyensúlyoz Európa. Mindenki érzi, hogy az előttünk álló évek meghatározóak lesznek a kontinens következő évtizedei szempontjából. Mindenki úgy gondolja, hogy ilyenkor alakítani kell az eseményeket, és külföldről is ennek a szellemében tevékenykednek.Ezt a választást rendkívüli erővel próbálják befolyásolni a nemzetközi erők, így Magyarországon is a Soros-féle alapítványi rendszer.Pontosan arra akartam felhívni a figyelmet végig a kampányban, hogy ne engedjük, hogy Magyarország sorsát kívülről határozzák meg, hanem mi magunk döntsünk a jövőnkről. Magyarország a világ számára egy érdekes ország, mivel mi olyannal kísérletezünk 2010 óta, ami máshol nem történik. A magyarok más úton indultak el, ráadásul ez sikeres, így a mostani választás tétje, hogy nyolc év után folytatódik-e ez a sikeres út, vagy pedig valamilyen kanyart vesz. Magyarország sikeresen tartotta távol magát a kedvezőtlen nyugati folyamatoktól. Nekünk megadatott az esély, hogy ne kövessük el a nyugati hibákat, ne engedjük be a bevándorlók millióit, megadatott az esély, hogy a migráció pénzügyi terheit ne kelljen magunkra vállalnunk. Megadatott az esély arra, hogy ne engedjük be a terrort, és megvédjük az asszonyainkat, gyerekeinket. Az okos ember más hibáiból tanul.

Arra a kérdésre, hogy szerinte mi köti össze az ellenzéket Soros személyén kívül, Orbán Viktor azt mondta, a pénz- és hataloméhség.


Egy frusztrált ellenzékkel van dolgunk, amely 2006 óta kudarcot kudarcra halmoz. Hiába nyerte a mai ellenzék a 2006-os parlamenti választásokat, egy hónap után mindenki a csudába küldte őket, mivel kiderült, hogy hazugsággal csalták ki az emberek bizalmát, ahogy ezt az akkori miniszterelnök maga is beismerte. Azóta minden választást elvesztett az ellenzék. Láttam rajtuk az elmúlt négy évben is, hogy most már mindenáron hatalomra akarnak kerülni, és ez a választási szlogenjeiken is átüt.Ráadásul a Soros-hálózat felpiszkálta az ellenzéki pártokat, mivel az amerikai tőzsdespekulánsnak nem sikerült Magyarországot a bevándorláspárti országok táborába átvinni.Sorosnak nem sikerült lebontatnia a kerítést, és a keresztény, nemzeti hagyományokat megtagadó erők is a hatalmon kívülre szorultak. Nem tartja össze tehát őket más, csak a frusztráció, a gyűlölet. Ezzel szemben számunkra valóban Magyarország az első. Ha mi nem lennénk, akkor az ellenzéki pártok az áhított hatalomhoz és pénzhez jutnának, míg Soros György a bevándorláspárti oldalra állítaná át az országot. Mindezt persze mi jól tudtuk már 2010-ben is. Tudtuk jól, ha megadóztatjuk a bankokat és a multinacionális cégeket, ha hazaküldjük az IMF-et, ha csökkentjük a rezsit, ha a keresztény értékeket nemcsak a múlt kelléktárába száműzzük, akkor ilyen támadásoknak leszünk kitéve a Soros-féle hálózattól.

Orbán Viktor végül ezzel zárta az interjút.

Ezért arra kérek mindenkit: menjen el, és adja mindkét szavazatát a Fideszre. Kétszer Fidesz, csak ez a biztos.

Az Origo teljes cikkét itt olvashatja!

Az alábbi videót osztotta meg a választás megkezdésekor Orbán viktor:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.