EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Orbán Viktor: Köszönöm azoknak, akik eddig elmentek – Videó!

Csepelen folytatta kampányát Orbán Viktor. A miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg egy videót, amiben megköszönte a már szavazók részvételét.

A miniszterelnök hozzá tette, arra kér mindenkit, menjenek el, mert minden szavazat számít!


Szavazzanak a Fideszre – üzente Orbán Viktor.

Magyarország jövője a tét a parlamenti választáson – mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak vasárnap kora reggel, miután leadta szavazatát Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában.


Orbán Viktor közösségi oldalán azt is elárulta kire tette a két ikszet. A miniszterelnök elmondta, hogy mindkét szavazatát a Fideszre adta, mert csak az a biztos.

A 2018-as választásról percről-percre tudósítunk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.