EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Orbán Viktor: Nagymamám is elmegy szavazni – Videó!

A miniszterelnök egy újabb videóval üzent követőinek a Facebookon. Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor ellátogatott egy telefonközpontba, ahol nem csak az ott dolgozó munkatársakkal találkozott, hanem be is ült néhány hívásra és személyesen kereste fel a szavazópolgárokat, hogy mozgósítsa őket a vasárnapi választásra.

Sipos Lászlónét hívta telefonon a miniszterelnök akit arra kért, hogy a vasárnapi választáson mindkét szavazatát a Fideszre adja. A videóból kiderült az is, nem véletlen, hogy a miniszterelnök éppen őt választotta ki a névsorból, ugyanis az ő nagymamáját is Sipos Lászlónének hívják, aki 97 évesen is elmegy szavazni.


Nagymamám is megy szavazni. Legyünk ott mindannyian!

Nagymamám is megy szavazni. Legyünk ott mindannyian // My grandmother will also vote. We should all be there!

Gepostet von Orbán Viktor am Samstag, 7. April 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.