2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádiónak a parlamenti választásról. A kormányfő szerint nem fogják elfogadni a választás eredményét, szervezni fognak mindenfélét, korlátlan pénzügyi eszközeik vannak. Elmondása szerint iszonyatos pénzeket mozgósítottak az ellenzék győzelméért, mert nekik nem jó, ha nemzeti, bevándorlásellenes kormány van.

Orbán Viktor azt mondta, hogy a következő évtized legfontosabb kérdése a bevándorlás lesz, ezért erkölcsi kötelesség erről beszélni. Azzal kapcsolatban, hogy elköltözik Budapestről a Soros által pénzelt Nyílt Társadalom Alapítvány irodája, úgy reagált: „Ha nem hullajtok krokodilkönnyet, talán megértik a hallgatók.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.