EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Orbán Viktor nevét skandálták Németországban

A német kisvárosban karácsony után egy afgán férfi megölt egy német fiatalt, aki korábban a barátnője volt. Azóta is rendszeresek a tüntetések. A résztvevők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy Németország kevésbé biztonságos ország, amióta beengedték az illegális bevándorlókat. A tüntetők egy része Orbán Viktor nevét skandálta – írja a Hirado.hu.

Megtelt Kandel főutcája tüntetőkkel. Szerintük sokat romlott a közbiztonság Németországban és megelégelték, hogy a migránsok egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el a nők ellen.


A kisvárosban azután kezdődtek tüntetések, hogy 2017 decemberében egy magát fiatalkorúnak hazudó afgán migráns megölte volt barátnőjét, a 15 éves Miát. Abdul Mobin 2016-ban érkezett Afganisztánból Németországba, menedékkérőként. A gyilkosság után azt állította, hogy nem tudta feldolgozni, hogy a lány szakított vele, ezért egy konyhakéssel halálra szúrta egy drogériában.

A tüntetők biztonságot, a határok lezárását és szabad véleménynyilvánítást, illetve Angela Merkel lemondását követelték. Több táblára azt írták: a bevándorlók integrációja hazugság, a párhuzamos, multikulturális társadalom pedig nem működik.

A demonstrálók szerint a szövetségi kormány nem garantálja az emberek biztonságát, ezzel szemben Magyarországon más a helyzet – vélik a tüntetők. A kisvárosban összegyűlt tömeg üzent a magyaroknak. A tüntetés főszervezője arra emlékeztetett, vasárnap választásokat tartanak Magyarországon, majd azt mondta: mi itt pontosan tudjuk, kinek kell győznie. A tüntetők ezután Orbán Viktor nevét skandálták.

A videót IDE kattintva láthatja.

Választás 2018!

Kapcsolódó Cikkek