2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára. Nóri a Lokálnak elárulta: élete nagy feladata, hogy megtalálja a karrier és a magánélet közötti egyensúlyt.

Ördög Nóra fotó: TV2

– Imádom a munkám, de úgy érzem, csak az utóbbi pár évben sikerült igazán felszabadulttá válnom benne. Talán ezt bizonyítja a díj is, melyet immár negyedik alkalommal ítéltek nekem a szakmabeliek. Ezért kimondhatatlanul hálás vagyok nekik – kezdte lapunknak Nóri, aki úgy érzi, hogy a férje mellett az anyaság tette őt magabiztossá.


– Éveken át kerestem önmagam, hogy ki is vagyok én valójában. Aztán a férjem és később a gyerekek érkezésével ezt a kérdést végleg el tudtam engedni. Az anyaság nagyon sok mindent helyrerakott bennem, sokkal magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb lettem tőle – árulta el a műsorvezető, aki minden erejével azon dolgozik, hogy a karrier és a magánélet közötti törékeny egyensúlyt megőrizze.

– Életem nagy kérdése, hogy mennyi időt szánjak a munkára és mennyi marad a családnak. Ez egy örök harc bennem, de azt hiszem, hogy ideális esetben a kettő kéz a kézben tud járni egymással. Szerencsére nekem egyik sem jelent terhet, sőt, mindkettő nagyon boldoggá tesz, s talán ez a kulcsa mindennek – mondta Nóri, akinek ötéves lánya, Mici jövőre már iskolás lesz. A műsorvezető és férje számára pedig már az is körvonalazódik, hogy a kislányt milyen típusú intézménybe íratják.


– Gyakran beszélgetünk Palival a gyerekek jövőjéről, és szerintünk az a legfontosabb, hogy ne rángassuk ki őket a komfortzónájukból. Éppen ezért Micit is egy hagyományos intézménybe szeretnénk küldeni, ami nincs messze és ahol jó alapokat kap. Ez valószínűleg egy közeli általános iskola lesz, nem akarjuk túlbonyolítani. Bőven ráérünk majd felső tagozattól specializálni őt valamilyen irányba, hisz egyelőre minden érdekli. Ő egyébként is nagyon életrevaló gyerek, folyton pörög, teljesíteni akar, egy igazi kis huncut – mesélte a műsorvezető, aki úgy véli, hogy kislányként sok mindenben hasonlított Micire.

– Habitusra én is olyan kis élénk voltam, mint a lányom, talán az önbizalmam volt egy kicsit kevesebb – mondta nevetve, majd hozzátette: Vencel viszont tiszta apja. – Ha ránézek, látom magam előtt a kis álmodozó Nánási Pált, aki még a legyet is megcsodálja a falon. Reggelente mindig nagyon mókás nézni, ahogy a kislányom már elöl fut, míg a kisfiam épphogy csak vánszorog ki az ajtón – zárta szavait a műsorvezető.

Új műsorral tér vissza
Hamarosan Vigyázat, szülővel vagyok! címen, megújult formában tér vissza a TV2-re Ördög Nóra korábbi műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow-ban ezúttal a hírességek a szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről.

Kapcsolódó Cikkek