2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Óriási botrány! A Fidesz-jelölt kárára száz szavazólapot nyomtattak ki

Az Origo információi szerint Fricz Tamás politológus feleségével Újpesten szavazott, miközben arra lettek figyelmesek, hogy Zsigmond Barna Pál, Fidesz-KDNP-s jelölt neve le van húzva a szavazólapról.

Az Origo úgy tudja, hogy Káposztásmegyeren történt az az eset, amiről Fricz Tamás politológus beszámolt. Információink szerint szándékos csalás történhetett. Ezt látszik alátámasztani, hogy 100 olyan lapot nyomtattak ki, amelyiken a Fidesz-KDNP-s jelölt, Zsigmond Barna Pál neve át lett húzva. Gyanúra adhat okot, hogy csupán a harmincadik szavazólapnál vették észre a „hibát”, a szavazatszámláló bizottság tagjai addig egyáltalán nem jelezték a megjelenteknek a dolgot.


Megerősítésre került az Origo korábbi információja, miszerint felfüggesztették a szavazást.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

    Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

    A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

  • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

    Brutális szkinhedvezér volt Sneider

    Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.