2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Oszter ismét elszundított a bíróságon

Kedden délelőtt S. Csaba tanúvallomásával folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A ötödrendű vádlott színész elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra, és a tanúvallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított. 

Tegnap reggel újabb tárgyalást tartottak a Budapest Környéki Törvényszéken Oszter Sándor bírósági ügyében. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatában volt, látszott rajta, hogy már a háta közepére kívánja az egész ügyet, és szeretne minél előbb pontot tenni a végére. A tárgyalás szüneteiben is morcosan járkált fel-alá.


A színész hozzáállása az újabb tanú, S. Csaba meghallgatása alatt sem változott. Miközben a bíróság B. Béla hatodrendű vádlottal való kapcsolatáról, közös ügyeikről és „virágnyelven” folytatott telefonbeszélgetéseikről faggatta a tanút, Oszter többször is elszundított. A színész a korábbi tárgyalásokon is hasonlóan követte az eseményeket, amiért annak idején a bíró fel is szólította. Oszter akkor így reagált:

„Elnézést, hetvenéves vagyok, napok óta három órákat alszom, nagyon fáradt vagyok”  védekezett a színész, majd hozzátette: hiába próbálkozik, nem tudja nyitva tartani a szemét.


Oszter Sándor ellen lassan két éve befolyással való üzérkedés miatt emeltek vádat. Az ügy iratai szerint a színész és vádlott-társai a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat, és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet. Oszter tagadja a vádakat.

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek