EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Egyéb Hódmezővásárhely

Pofonokból vásárolhattak be Vásárhelyen

Első alkalommal rendeztek Tesco Kupát Hódmezővásárhelyen, ahol pofonokat zsebelhetett be a több mint száz induló versenyző. Edző- és tétmeccseket is vívtak a hazai és külföldi résztvevők. Az esemény díszvendége Gedó György olimpiai bajnok bokszoló és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke volt.

Rengetegen voltak kíváncsiak a I. Nemzetközi Tesco Kupára, nagyjából 200-300 szurkoló volt

Körülbelül 120 versenyző szállt ringbe, ebből a Hódmezővásárhelyi Boksz Klub 9 fővel képviseltette magát. Érkeztek fiatalok Romániából és Szlovákiából is.  A boksz népszerűsítésére hivatott ez a verseny, hogy az egyébként is nagy hagyományokkal rendelkező Hódmezővásárhelyi Boksz Klub munkáját megismerhessék az emberek.


Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke

Erdei Zsoltot egyre többször látjuk Hódmezővásárhelyen. Az ökölvívó-szövetség elnöke szerint ilyen eseményeken lehet találni tehetségeket. Nem is a tehetségek megtalálása a nagy feladat, hanem a megtartásuk. – A gyerekek megtartása az edző feladata. Nekünk a szövetségnél fontos, hogy a végvárak is erősek legyenek. Erre a hódmezővásárhelyi munka kitűnő példa. Arra törekszünk, hogy mind financiálisan, mind jelenlétben támogassuk a vidéki városokat – tette hozzá Erdei Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek