EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Politológus: Káoszt eredményezne az ellenzék sikere

Galló Béla politológus szerint az ellenzék választási sikere csak káoszt eredményezhet, szemben a kormány által kínált biztonsággal.

Az elemző vasárnap, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta: míg Orbán Viktor miniszterelnök régóta elsősorban a migráció veszélyeivel szembeni biztonságra helyezi a hangsúlyt, addig az ellenzék egyetlen üzenete a választóknak: “ne törődjetek vele, milyenek vagyunk, szavazzatok ránk, hogy utána tovább veszekedhessünk”.


A veszekedés ugyanis folytatódni fog, ha az ellenzék kerül kormányközelbe, mert olyan össze nem illő elemek alkotják, amelyek nehezen tudnák elfogadni egymást – mondta a politológus. Hozzátette: a Jobbik lehet a legerősebb ellenzéki párt, és kérdés, hogy ehhez miként viszonyulna a baloldal és az LMP.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.