EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Simicska atombombát dobott az ellenzékre

Finanszírozási problémák miatt a Magyar Nemzet tulajdonosainak döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu is – írja az Origo.

A 80 évvel ezelőtt alapított napilap utolsó nyomtatott száma szerdán jelenik meg – közölte a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. A Lánchíd Rádió Kft ezzel párhuzamosan közölte, hogy éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió is.


A Lánchíd Rádió, éppen úgy, mint a Magyar Nemzet, finanszírozási problémák miatt április 11-től a társaság beszünteti médiaszolgáltatási tevékenységét. A Simicska-médiaportfólióhoz tartozó HírTV-t ugyanakkor nem zárják be, tovább sugározhat, ám ott is “racionalizálás lesz”.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.