EUR: 319,31 Ft
CHF: 274,80 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport

Schumi fiával jár Vivien

Keszthelyi Vivien Michael Schumacher testvérének, Ralfnak a fiával, Daviddal jár. Az alig 17 éves, az Audi GT-sorozatában idén bemutatkozó pilótanő híres párja is követi a családi hagyományt, és a Forma–4-ben versenyez. Kapcsolata Viviennel néhány hónappal ezelőtt kezdődött, a közös szerelem, az autóversenyzés hozta össze őket – írja a Blikk. Hivatásuknál fogva legtöbbször a pálya szélén találkoznak egymással, és Vivien, ha csak teheti, elkíséri párját a versenyekre. Az ifjú Schumi már családjának, a korábban tíz évig az F1-ben szereplő édesapjának is bemutatta a magyar pilótát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.