EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Schumi fiával jár Vivien

Keszthelyi Vivien Michael Schumacher testvérének, Ralfnak a fiával, Daviddal jár. Az alig 17 éves, az Audi GT-sorozatában idén bemutatkozó pilótanő híres párja is követi a családi hagyományt, és a Forma–4-ben versenyez. Kapcsolata Viviennel néhány hónappal ezelőtt kezdődött, a közös szerelem, az autóversenyzés hozta össze őket – írja a Blikk. Hivatásuknál fogva legtöbbször a pálya szélén találkoznak egymással, és Vivien, ha csak teheti, elkíséri párját a versenyekre. Az ifjú Schumi már családjának, a korábban tíz évig az F1-ben szereplő édesapjának is bemutatta a magyar pilótát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.