EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Simicska: Na elmész te a jó k***a anyádba!

Az ATV-hez érkezett egy olvasói hangfelvétel, amely feltehetőleg az oligarcha Simicska Lajos hangja hallható.

A felvételen Simicska Lajos hangjához kísértetiesen hasonlító férfi trágár megjegyzéseket tesz az őt felhívó személyre. A hívás feltehetőleg egy applikáción keresztül érkezett a milliárdoshoz, amiben azt is be lehet állítani, hogy milyen különböző témákkal vicceljék meg a megadott telefonszám tulajdonosát.


Az oligarcha a “pizza futár” témájú átverés áldozata lehetett. A beszélgetés a következőképp zajlott:

Pizzafutár: – Micsoda? Hogy érted, hogy nem rendeltél pizzát? Itt állok a motorommal, és nem hallak valami jól. Tehát azt mondod, hogy nem rendeltél pizzát?

Simicska: – Na elmész te a jó k…a anyádba! Elmész te a k…a anyádba te kis köcsög! Azt mond meg, melyik városban vagy, mert kimegyek, és nem hiszem, hogy az én házam előtt állsz!

Pizzafutár: – Oké, oké, akkor én fogok fizetni érted…
Simicska: – Szórakozz anyáddal, te!  

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.