EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Soros egyik legnagyobb kiszolgálója Karácsony Gergely

Karácsony Gergely árnyékkormányában hemzsegnek a Soros-emberek, az ex-kommunisták és bevándorláspárti politikusok. Mindez világosan bizonyítja, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje az amerikai tőzsdespekuláns embere, és feltétel nélkül hajtana végre mindent, amit Soros diktálna neki, többek között a kerítés lebontását és migránsok tízezereinek a betelepítését.

A Karácsony által bemutatott politikusok többsége ilyen-olyan formában kötődik Soros György hazai szervezeteihez. Ha véletlenül mégsem, akkor vagy teljesen bevándorláspárti álláspontot vivő, vagy állampárti múlttal bíró személyt sikerült kiválasztania az egyszázalékos párt vezérének. Érdemes megnézni, kik is ezek a „nem pártpolitikus” miniszterjelöltek –  írja az Origo.


Az Origo készített egy összeállítást, amiben bemutatják a Soros-jelölteket is.

Karácsony árnyékegészségügyét Komáromi Zoltán képviseli. Azért furcsa Komáromi felvállalása, mert ő annak a Soros György támogatta Együttnek a politikusa. Emlékezetes, a Haza és Haladás Egyesületet 2012 októberében alapították baloldali értelmiségiek, hogy ezzel előkészítsék Bajnai Gordon visszatérését. A Haza és Haladás Egyesület később az Együtt háttérintézményeként működött. Vélhetően az egyesületen keresztül juttathatott forrást Soros György az Együttnek – ismerteti az Origo.


A portál azt írja, 2015 januárjában derült ki, hogy Soros György is támogatta a Haza és Haladás Egyesületet. Ezt Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke ismerte el egy Magyar Nemzetnek adott interjúban. A Haza és Haladás Egyesület 2013-ban 440 millió forint támogatást kapott, hogy pontosan kik voltak az adományozók, nem lehet pontosan tudni. Szigetvári Viktor azt ígérte, hogy közzé fogják tenni az adományozók névsorát, azonban erre a mai napig nem került sor. Komáromi egyébként lelkesen állt ki a vizitdíj és a kórházi napidíj mellett is.

A következő szereplő a Soros-világ megbecsült figurája, aki ezért jó volt Karácsonynál egy árnyékoktatási pozícióra. Daróczi Gábor 2001-től a Világbank és a Ford Alapítvány által finanszírozott PAKIV-program keretében 18 hónapos külföldi tanulmányúton vett részt. 1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben. Igazgatója volt a volt szabad demokrata képviselő, majd a Gyurcsány-kormány szakpolitikai tanácsadójaként tevékenykedő Horváth Aladár által alapított Romaversitas Alapítványnak, amely ugyancsak a Soros-pénzek felhasználója – ismerteti a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.